ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με μπροστάρη τον Χαραλαμπόπουλο οι Έφηβοι

Με μπροστάρη τον Χαραλαμπόπουλο οι Έφηβοι

Η Εθνική Εφήβων προκρίθηκε στη β' φάση ως πρώτη από τον τρίτο όμιλο, με ηγέτη τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Διαβάστε τους ομίλους και τη συνέχεια των διεθνών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το Sport24.gr παρουσιάζει (video)...

Η Εθνική Εφήβων εξασφάλισε την πρόκριση της στην δεύτερη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, παίρνοντας την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο μαζί με τις Τσεχία, Βοσνία και Τουρκία.

Οι διεθνείς μας πήραν την πρώτη θέση, καθώς στην τριπλή ισοβαθμία με τις Βοσνία, Τουρκία είχαν +5, ενώ η Βοσνία είχε -2 και η Τουρκία -3.

Διαβάστε τι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο νεαρός παίκτης για την πρόκριση της Εθνικής Εφήβων στη γ' φάση...

Έτσι, στον δεύτερο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει αύριο (28/7) την Ισπανία στις 16:15, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με την Σερβία στις 29 ιουλίου στις 18:30. Το τελευταίο παιχνίδι των διεθνών μας για την δεύτερη φάση είναι κόντρα στο Μαυροβούνιο στις 16:15 (30/7). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή στην πρώτη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος είχε 20,7 πόντους, 8,3 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ και 1,7 κλεψίματα με 83,3% στις βολές, 82,1% στα δίποντα και 20% στα τρίποντα.

Δεύτερος σκόρερ της ομάδας είναι ο Δημήτρης Σταμάτης με 14 πόντους ανά παιχνίδι και ακολουθεί ο Βασίλης Μουράτος με 9 πόντους ανά ματς. Στα ριμπάουντ ο Μήτογλου έχει 10 ανά παιχνίδι με τον Χαραλαμπόπουλο να ακολουθεί με 8,3 και τον Γιώργο Παπαγιάννη στην τρίτη θέση, ο οποίος έχει 4.

Με μπροστάρη τον Χαραλαμπόπουλο οι Έφηβοι

Ο Χαραλαμπόπουλος είναι πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικό μας συγκροτήματος με 20,7 πόντους, ενώ είναι πρώτος και στις ασίστ (3,7), αλλά και στα κλεψίματα (1,7). Ο νεαρός του Παναθηναϊκού, στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Εφήβων στην διοργάνωση είχε στη νίκη επί της Βοσνίας 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Ακολούθησε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Τσεχία με 75-57, με τον Χαραλαμπόπουλο να έχει 23 πόντους με 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 τάπα. Στο τελευταίο ματς όπου η Εθνική ηττήθηκε από την Τουρκία , ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε 18 πόντους με 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα.

Ο Έλληνας αθλητής, μάλιστα είναι και τρίτος σκόρερ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τους 20,7 πόντους που σημειώνει ανά ματς, ενώ στην πρώτη θέση είναι ο Ιταλός, Μουσίνι με 22,3 πόντους και στην δεύτερη ο Μαυροβούνιος, Πίταρ Πόποβιτς με 21,3 (θα τον αντιμετωπίσει η Εθνική την τρίτη αγωνιστικής της β' φάσης).

Από εκεί και πέρα, στην δεύτερη φάση, η Εθνική μας βρίσκεται στον F' Όμιλο μαζί με τις Μαυροβούνιο, Σερβία, Βοσνία, Τουρκία και Ισπανία. Αξίζει να αναφέρουμε πώς όλες οι ομάδες έχουν μεταφέρει από μία νίκη στην επόμενη φάση. Έτσι, όλες έχουν ρεκόρ 1-1. Στον Ε' Όμιλο, βρίσκονται οι Κροατία και Ιταλία που έχουν μεταφέρει δύο νίκες (2-0), ενώ ακολουθούν οι Λετονία, Λιθουανία με 1-1 ρεκόρ και οι Πολωνία Γαλλία με 0-2.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης προκρίνονται, οι τέσσερις πρώτοι από κάθε όμιλο.

Ε' Όμιλος:

1. Κροατία 4

2. Ιταλία 4

3. Λετονία 3

4. Λιθουανία 3

5. Πολωνία 2

6. Γαλλία 2

Ο Όμιλος της Εθνικής μας (F' Όμιλος):

1. Ελλάδα 3

2. Μαυροβούνιο 3

3. Σερβία 3

4. Βοσνία 3

5. Τουρκία 3

6. Ισπανία 3


xaralampopoulos by greenfaliro
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ