ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Μπουρούση στα προκριματικά η Εθνική

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÖÉÍËÁÍÄÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÖÉÍËÁÍÄÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Zhejiang Lions έδωσαν την άδειά τους στον Γιάννη Μπουρούση προκειμένου να ενισχύσει την Εθνική Ανδρών στα "παράθυρα" του Νοεμβρίου, απέναντι σε Μεγάλη Βρετανία (24/11) και Ισραήλ (27/11).

Με τον Γιάννη Μπουρούση στη σύνθεση της θα παραταχθεί η Εθνική Ανδρών στα "παράθυρα" του Νοεμβρίου, αφού ο αρχηγός της "γαλανόλευκης" πήρε την σχετική άδεια από τους Zhejiang Lions.

Ο 33χρονος σέντερ, που συνεχίζει την καριέρα του στην Κίνα, πήρε το "πράσινο φως" από την ομάδα του για να δώσει το "παρών" στους δύο αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι σε Μεγάλη Βρετανία (24/11) και Ισραήλ (27/11), αποτελώντας έτσι τον... θεματοφύλακα εντός των αποδυτηρίων.

Στους τέσσερις αγώνες που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στο CBA, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods μετράει 17.8 πόντους, 9.2 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1 κόψιμο κατά μέσο όρο, αποτελώντας έναν από τους βασικούς συντελεστές του "τέσσερα στα τέσσερα" που μετρά η Zhejiang.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ