ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με... μισή ομάδα η Εθνική Ελλάδας στην Αγγλία

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τέσσερις παίκτες θα ταξιδέψει η Εθνική Ελλάδας στο Λονδίνο, για τους δυο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με τη Μεγάλη Βρετανία. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη.

Όλο και πιο ζόρικη γίνεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το Eurobasket 2017, καθώς λίγο πριν τα δυο φιλικά παιχνίδια με τη Μεγάλη Βρετανία (Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Αυγούστου), ο Κώστας Μίσσας βλέπει τέσσερις παίκτες του εκτός δράσης. Ο ένας είναι φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που βρίσκεται στη Σαγκάη, όμως ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει ακόμη τρεις "πονοκεφάλους" να αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου οδηγήθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/8) στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας, με τον τελευταίο να είναι σε χειρότερη κατάσταση. Όπως είναι λογικό κι αναμενόμενο, οι τρεις αθλητές δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή για το Λονδίνο, με τον Μίσσα να έχει πλέον στη διάθεσή του τους: Καλάθη, Μάντζαρη, Σλούκα, Παππά, Λαρεντζάκη, Θανάση Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου, Μήτογλου, Αγραβάνη, Παπαγιάννη και Μπόγρη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ