ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με δεκατρείς παίκτες στα πρώτα φιλικά η Εθνική Νέων Ανδρών

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Γιώργο Καλαϊτζάκη θα παραταχθεί η Εθνική Νέων Ανδρών στα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει, επί πολωνικού εδάφους. Με δεκατρείς παίκτες ταξίδεψε η αποστολή.

Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας θα δώσει τις επόμενες ημέρες η Εθνική Νέων Ανδρών, η αποστολή της οποίας πέταξε το πρωί της Τρίτης (12/6) για την Πολωνία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δοκιμαστεί επί πολωνικού εδάφους, με τον Γιάννη Καστρίτη να επιλέγει δεκατρείς παίκτες για το συγκεκριμένο ντουέτο αγώνων.

Απόντες από την αποστολή είναι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπειών για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, αλλά κι οι Δημήτρης Καραμανώλης, Γιώργος Καμπερίδης και Διονύσης Τάταρης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε για τα παιχνίδια του Προύτζκοφ τους: Γιάννη Αγραβάνη, Άγγελο Δραγάτη, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιώργο Καμπουρίδη, Δημήτρη Κουρέπη, Μιχάλη Λούντζη, Βένο Μαστόρο, Δημήτρης Μωραΐτη, Κωνσταντίνο Παπαδάκη, Αλφρέδο Πιλάβιο, Γιάσερ Σαλέχ, Φωκίωνα Φωτόπουλο, Βασίλη Χρηστίδη.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική Νέων Ανδρών θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα που κατέκτησε πέρσι στην Κρήτη, από τις 14 έως τις 22 Ιουλίου στη Γερμανία, που θα φιλοξενήσει φέτος το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ