ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαργαρίτης: "Δικαίωση η συμμετοχή μου στην Εθνική"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε πως η συμμετοχή του στους αγώνες της Εθνικής ήταν ένα όνειρο, αλλά ταυτόχρονα και μία δικαίωση για την πορεία του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης βρέθηκε στα 35 του χρόνια να είναι... ρούκι στην Εθνική Ανδρών. Και, όπως φαίνεται, χάρηκε κάθε στιγμή με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κάτι που φρόντισε να τονίσει με δηλώσεις του στο σάιτ του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δήλωσε:

Για την εμπειρία της παρουσίας στην Εθνική Ανδρών: Ήταν μια πολύ όμορφη κατάσταση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Είναι τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και μπόρεσα να βοηθήσω κι εγώ από την μεριά μου για να πάρουμε τις νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια”.

Για το αν πριν από μερικά χρόνια σκεφτόταν ότι θα μπορούσε να φτάσει στην Εθνική Ελλάδος: “Η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμουν ότι μπορεί να γίνει. Από τότε όμως, που ήρθα εδώ στον ΠΑΟΚ, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ και σε συνδυασμό με την προσπάθεια που έχω κάνει, θεωρώ ότι η συμμετοχή μου στην Εθνική ομάδα είναι μια δικαίωση”.

Για τα συναισθήματα που του γέννησε η συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδος: “Το να αγωνίζεσαι για τη χώρα σου είναι ένα όνειρο. Ήταν μια πολύ ωραία και δυνατή εμπειρία και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το βίωσα”.

Για τη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ:“Επιστρέψαμε στην ομάδα τα 3 παιδιά που ήμασταν στην Εθνική. Έχουμε 4 μέρες να ετοιμαστούμε για το ματς με τον Κολοσσό. Στην εβδομάδα που λείπαμε τα παιδιά βοήθησαν τον Phil Goss να εγκλιματιστεί στην ομάδα και να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Για την ώρα έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου και στη συνέχεια θα σκεφτούμε τα επόμενα ματς”.

Για τον τραυματισμό του στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού:“Δεν έχω ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα, αλλά με σωστό δέσιμο και καλή ακινητοποίηση, είμαι σε θέση να αγωνιστώ”

Για τους συνεχόμενους τραυματισμούς της ομάδας από την αρχή της σεζόν:“Δυστυχώς από την αρχή της χρονιάς έχουμε πολλούς τραυματισμούς και αυτό συνεχίζεται, όπως είδαμε και με την περίπτωση του Κόνιαρη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Είμαστε ο ΠΑΟΚ, πρέπει να το αποβάλλουμε όλο αυτό και όσοι είμαστε σε θέση να αγωνιστούμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια”.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ