ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μάντζαρης: "Δεν κοιμόμασταν για την Εθνική"

Μάντζαρης: "Δεν κοιμόμασταν για την Εθνική"

Η Εθνική είναι έτοιμη για το… restart στο Eurobasket 2017, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος υποστήριξε πως εκείνος και οι υπόλοιποι πιστεύουν πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Ένα νέο ξεκίνημα στην διοργάνωση είναι έτοιμη να κάνει η Εθνική ομάδα στον αυριανό αγώνα με την Λιθουανία για τη νοκ άουτ φάση του Eurobasket 2017, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο πόιντ γκαρντ της εθνικής ομάδας είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λιθουανία: " Yπάρχει μια ανησυχία για τις εμφανίσεις στους ομίλους, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Είναι σαν να ξεκινά τώρα το Eurobasket για μας. Άτυπα οι νοκ άουτ αγώνες ξεκίνησαν στο ματς με την Πολωνία, αλλά θέλουμε τη νίκη ή τις νίκες για να συνεχίσουμε στο τουρνουά. Στο χέρι μας είναι ξεκινώντας από τη Λιθουανία να αλλάξουμε τις εμφανίσεις μας και να κάνουμε μια νέα αρχή".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε ότι εκείνος και οι διεθνείς αδίκησαν τους εαυτούς τους και πως πλέον είναι η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα ο άσος του Ολυμπιακού είπε: " Πιστεύω πως μετά από τέτοια πίεση που περνάς σε ένα ματς όπως με την Πολωνία που δεν είχε τίποτα να χάσει, αυτό βοηθά. Εμείς κάναμε το αυτονόητο. Το να περάσουμε δεν ήταν επιτυχία, αλλά κάτι που έπρεπε να γίνει. Είμαστε άνθρωποι, όχι μηχανές. Έχουμε πίεση, έχουμε άγχος. Πολύς κόσμος στενοχωρήθηκε με τις εμφανίσεις μας, αλλά κι εμείς δεν κοιμόμασταν. Χρειάζονται οι νίκες για να ανέβει η ψυχολογία. Συζητήσαμε, μιλήσαμε και όλοι είμαστε καλά μεταξύ μας, σε αντίθεση με ό,τι γράφτηκε. Απλά αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Πιστεύουμε πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ