ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λύμουρα: "Ξυπνούν οι ευχάριστες στιγμές του καλοκαιριού"

Λύμουρα: "Ξυπνούν οι ευχάριστες στιγμές του καλοκαιριού"

Η Λολίτα Λύμουρα μίλησε στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας για την προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ του 2019.

Η πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2019 αποτελεί την πρόκληση που έχει μπροστά της η Εθνική Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο (11/11) την Πορτογαλία στην Αλμάδα και τέσσερις ημέρες αργότερα (15/11) θα υποδεχτεί τη Μεγάλη Βρετανία στην Κοζάνη, φιλοδοξώντας να αρχίσει με το δεξί την προσπάθειά της.

Η Λολίτα Λύμουρα, μία από τις... παλιοσειρές της Εθνικής Γυναικών, μίλησε στο σάιτ της ΕΟΚ για τους πρώτους αγώνες και το στόχο της πρόκρισης σε άλλη μία τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. " Είναι μεγάλη μας χαρά που είμαστε και πάλι με την Εθνική και ξυπνούν οι ευχάριστες στιγμές που ζήσαμε όλα τα κορίτσια και το υπόλοιπο τιμ το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει άγχος. Θέλουμε να περάσουμε στα προκριματικά, να βρεθούμε ξανά σε μια τελική φάση Ευρωμπάσκετ και να αφήσουμε μια μεγάλη κληρονομιά για την επόμενη γενιά" δήλωσε η έμπειρη γκαρντ.

Η Εθνική Γυναικών εδώ και χρόνια έχει έναν βασικό κορμό, ωστόσο, υπάρχει και νέο αίμα με τη Λολίτα Λύμουρα να τονίζει. " Ο κορμός της ομάδας είναι ο ίδιος πάνω από δέκα χρόνια. Το καλό είναι ότι βάζουμε στην Εθνική και νέα κορίτσια όπως για παράδειγμα την Τσινέκε. Δυστυχώς έχουμε τις απώλειες της Κοσμά και της Σταμολάμπρου. Θέλω να τους ευχηθώ περαστικά και είμαστε σίγουρες ότι θα είναι και πάλι μαζί μας το Φεβρουάριο. Η ομάδα δεν αποτελείται μόνο από τα 13 άτομα που έχουμε μαζευτεί, συν τη Χριστινάκη. Είμαστε μια ομάδα παικτριών που απαρτίζουμε την εθνική. Από εκεί και πέρα με τη βοήθεια του προπονητικού επιτελείου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε".

Όσον αφορά τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία στην Κοζάνη, τη νέα έδρα της Εθνικής, η Λύμουρα σχολίασε: " Ευελπιστούμε να γεμίσει το γήπεδο και να έρθουν οι φίλαθλοι να μας δουν. Θα είναι ο έκτος παίκτης για εμάς".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ