ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λιμνιάτης: "Τα πάντα θα εξαρτηθούν από εμάς"

ÁÑÇÓ - ÊÇÖÉÓÉÁ (BASKET LEAGUE, 9ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ)
(MOTIONTEAM)
ÁÑÇÓ - ÊÇÖÉÓÉÁ (BASKET LEAGUE, 9ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ) (MOTIONTEAM) MOTIONTEAM

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου στην Εθνική Νέων Ανδρών, Γιώργος Λιμνιάτης, δήλωσε ότι το αποτέλεσμα της πρεμιέρας του Ευρωμπάσκετ της Κρήτης κόντρα στην Τσεχία εξαρτάται από την Ελλάδα.

Ολα είναι έτοιμα πλέον για την έναρξη του Ευρωμπάσκετ U20 της Κρήτης, όπου η Εθνική Νέων Ανδρών θα αντιμετωπίσει στην αυριανή (14/7) πρεμιέρα την Τσεχία (21:15).

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης, τόνισε ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί, ωστόσο θα πρέπει να το αποδείξει αυτό στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: " Ξεκινάμε τη διοργάνωση. Πάντα το πρώτο παιχνίδι κρύβει παγίδες, ειδικά για μας που είμαστε γηπεδούχοι και τουλάχιστον θεωρητικά είμαστε καλύτερη ομάδα από την Τσεχία. Όλα αυτά όμως θα πρέπει να αποδειχτούν στην πράξη. Οι Τσέχοι είχαν και πέρσι παρουσία στην πρώτη κατηγορία και πολλά παιδιά από την περσινή τους ομάδα παραμένουν στο ρόστερ, συνεπώς πρόκειται για ένα σύνολο με εμπειρία από αυτό το επίπεδο.

Νομίζω ότι από όσα έχουμε δει στο βίντεο είναι οφθαλμοφανές ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από μας. Εμείς θα καθορίσουμε με τον τρόπο που θα παίξουμε, την ένταση, την ενέργεια και τη μαχητικότητά μας, το πώς θα κυλήσει το αυριανό παιχνίδι για μας"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ