ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λαναράς: "Έχουμε περιθώρια βελτίωσης"

Λαναράς: "Έχουμε περιθώρια βελτίωσης"

Με δηλώσεις του στο σάιτ της ΕΟΚ ο Ραφαήλ Λαναράς, δήλωσε πως η Εθνική Παίδων έχει καλή ψυχολογία και ελπίζει πως μπορεί να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη στην συνέχεια του Ευρωμπάσκετ Β' κατηγορίας της Βουλγαρίας.

Η Εθνική Παίδων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ Β' κατηγορίας της Βουλγαρίας με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Τα δύσκολα ωστόσο ξεκινούν τώρα για την ομάδα, που ξεκινάει την φάση των νοκ-άουτ αγωνων με αντίπαλο την Ουκρανία στα προημιτελικά.

Αυτό το ξέρει καλά και ο Ραφαήλ Λαναράς, ο οποίος εμφανίστηκε αρκετά προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας: " Το μόνο θετικό του 5-0 είναι ότι μας έχει δώσει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια, καθώς από εδώ και πέρα δεν θα μας βοηθήσει σε κάτι. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε ότι κάναμε μέχρι τώρα: Να μπούμε και σε αυτά τα παιχνίδια δυνατά και συγκεντρωμένα".

Μιλώντας για την αντίπαλο της Εθνικής στον αυριανό (17/8, 13:45) προημιτελικό, την Ουκρανία, ο διεθνής γκαρντ δήλωσε πως " Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς όπως πάντα και πιστεύω πως θα πετύχουμε και αυτή τη φορά. Αισθανόμαστε πως ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε το πόσο πολύ έχουμε δουλέψει. Έχουμε ακολουθήσει τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, έχουμε βγάλει πάθος στην α’ Φάση, αλλά πιστεύω πως έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης".

Τέλος, μιλώντας για την ελληνική ομάδα, στάθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει: "Έχουμε ποιότητα, υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες, αλλά το πιο βασικό ίσως έιναι πως παίζουμε "ενωμένα", ο ένας για τον άλλον και μπορεί να έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ