ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυρατζή: "Βρίσκουμε ρυθμό και ψυχολογία"

Κυρατζή: "Βρίσκουμε ρυθμό και ψυχολογία"

Η Ελένη Κυρατζή μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την προσπάθεια της Νέων Γυναικών για επιστροφή στην Α' Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τι είπε για την επικράτηση επί της Ρουμανίας και το παιχνίδι που ακολουθεί, με την Αυστρία.

Ημέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή (5/7) για την Εθνική Νέων Γυναικών, η οποία αύριο (6/7, 12:30) αντιμετωπίζει την Αυστρία. Η "γαλανόλευκη" μετράει μέχρι στιγμής δύο νίκες σε τρεις αναμετρήσεις, παλεύοντας να εξασφαλίσει την άμεση επιστροφή της στην Α' κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Ελένη Κυρατζή μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για το συναπάντημα με την Αυστρία, η οποία " είναι αήττητη μέχρι στιγμής έχοντας αντιμετωπίσει βέβαια ομάδες μικρής δυναμικότητας. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα και μπορούμε σίγουρα να διεκδικήσουμε τη νίκη", πλην όμως δεν παρέλειψε να κάνει έναν μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος:

" Η ομάδα έχει πετύχει δύο νίκες σε τρία παιχνίδια και θεωρώ πως βρίσκεται μέσα στους στόχους της, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι η ήττα ήταν απέναντι στη Βοσνία, που δείχνει μέχρι στιγμής ότι είναι η πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος. Με την άνετη επικράτηση απέναντι στη Ρουμανία ανέβηκε η ψυχολογία μας και θεωρώ πως βρίσκουμε ρυθμό, ειδικά μετά και από δεύτερη σερί νίκη απέναντι στη Μ.Βρετανία. Μετά το ρεπό έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις εξίσου δυνατές ομάδες και πρόκειται για παιχνίδια "κλειδιά" για την τελική επίτευξη του στόχου μας. Ελπίζω πως μέρα με τη μέρα η ομάδα θα παρουσιάσει ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο".

Τέλος όσον αφορά στο στόχο της ομάδας ανέφερε: " Η Εθνική βρίσκεται ήδη αρκετά ψηλά στη βαθμολογία, παρόλο που έχει ήττα, διότι παίζει ρόλο η επίθεση και είμαστε τρίτες στο μέσο όρο. Η άνοδος είναι σίγουρα εφικτή αρκεί η ομάδα να συνεχίσει να παρουσιάζει τον καλό της εαυτό. Είναι ο στόχος μας και θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να τον πετύχουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ