ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κώττας: "Δυο ώρες χαράς και μετά, ΗΠΑ!"

Κώττας: "Δυο ώρες χαράς και μετά, ΗΠΑ!"

Ο σέντερ της Εθνικής Εφήβων, Θωμάς Κώττας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Χρήστο Τσάλτα για τη νίκη επί της Ισπανίας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U-19.

Η Εθνική Εφήβων κινείται σε ρυθμούς... ΗΠΑ μετά τη νίκη επί της Ισπανίας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U-19, με τον Θωμά Κώττα να παραδέχεται στο Sport24 Radio 103,3 ότι η Ελλάδα θα βγάλει τον καλύτερό της εαυτό.

Ο Θωμάς Κώττας μίλησε:

Για τη νίκη επί της Ισπανίας: " Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι για τη μεγάλη νίκη που κάναμε. Το Σάββατο έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό. Μπήκαμε λίγο μουδιασμένα με την Ισπανία, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καθαρό μυαλό, βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και μετά τα πράγματα ήταν πιο εύκολα, καθώς «λυθήκαμε» και βρήκαμε σκορ".

Για τον ημιτελικό με τις Η.Π.Α.: " Θα χαρούμεγια τις επόμενες δύο ώρες και μετά το μυαλό μας είναι στον αγώνα με τους Αμερικανούς. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να είμαστε έτοιμοι και να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Για την παρουσία του κόσμου: " Όταν είδαμε γεμάτο το γήπεδο αισθανθήκαμε ευτυχισμένοι, ειδικάμε τονκόσμο τόσο χαρούμενο. Ο κόσμος μας έδινε κουράγιο όταν δε βάζαμε καλάθια και δημιούργησε μία τρομερή ατμόσφαιρα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ