ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ξεκίνησαν τα... "βάσανα" για την Εθνική Ανδρών ενόψει Eurobasket

Ξεκίνησαν τα... "βάσανα" για την Εθνική Ανδρών ενόψει Eurobasket
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία μέρα μετά τον θρίαμβο της Εθνικής Νέων, η Εθνική Ανδρών ξεκίνησε να περπατά το δικό της μονοπάτι με φόντο το Eurobasket 2017.

Δεν πρόλαβε να πέσει ο καπνός από τη νίκη της Εθνικής Νέων Ανδρών επί του Ισραήλ και την κατάκτηση του Eurobasket της Κρήτης και η Εθνική Ανδρών ξεκίνησε τη δική της πορεία με στόχο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2017.

Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιουλίου οι διεθνείς περνούν τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ενώ το πρωί της Τετάρτης θα μπουν στο πούλμαν που θα τους μεταφέρει στο Καρπενήσι. Εκεί θα μείνουν ακριβώς μία εβδομάδα, ώστε να περάσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους που θα έχει έμφαση στη φυσική κατάσταση σε μία από τις πλέον δροσερές πόλεις της χώρας το διάστημα του καλοκαιριού.

Υπενθυμίζουμε πως ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας έχει καλέσει τους: Αγραβάνη, Λαρεντζάκη, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, Καλάθη, Μάντζαρη, Μήγοτλου, Μπόγρη, Μπουρούση, Όγκαστ, Παπαγιάννη, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Παππά, Πρίντεζη και Σλούκα, από τους οποίους θα προκύψει η δωδεκάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη διοργάνωση.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ