ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κουφός: "Έχω την Εθνική στην καρδιά μου"

Κουφός: "Έχω την Εθνική στην καρδιά μου"

Ο Κώστας Κουφός που αποθεώθηκε από τους ομογενείς του Μπρούκλιν έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής ομάδας λέγοντας "θέλω να έρθω το καλοκαίρι".

Οι Έλληνες ομογενείς επιφύλαξαν μια θερμή υποδοχή στον Κώστα Κουφό και στον Νικ Καλάθη που αγωνίστηκαν με τους Γκρίζλις απέναντι στους Νετς, όπως είχε γίνει και πέρσι. Φέτος μπορεί να διοργανώθηκε ελληνική βραδιά με παραδοσιακούς χωρούς, ωστόσο οι Ελληνορθόδοξες Ενορίες του Μπρούκλιν είχαν και πάλι την τιμητική τους: αμέσως μετά τον αγώνα οι ομάδες των Εκκλησιών Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης έδωσαν μίνι φιλικό αγώνα προς τιμήν των δύο Ελλήνων παικτών του Μέμφις.

Οι εξέδρες μπορεί να είχαν αδειάσει και στο γήπεδο βρισκόντουσαν μόνο Έλληνες και συγγενείς των παικτών. Τόσο ο Κουφός, όσο και ο Καλάθης μίλησαν με τους συμπατριώτες τους, αντάλλαξαν high-five, έβγαλαν selfies και υπέγραψαν αυτόγραφα.

Φίλος του Παναθηναϊκού μάλιστα πλησίασε τον Νικ Καλάθη και απευθυνόμενο στον πρώην παίκτη των "πρασίνων" είπε: "Που είσαι ρε βάζελε" για να πάρε άμεση απάντηση με τον Καλάθη να χρησιμοποιεί την πιο γνωστή ελληνική λέξη με τα τρία "α".

Ο Κουφός μίλησε στο New Greek TV λέγοντας ότι: "Την Εθνική Ελλάδος την έχω στην καρδιά και την ψυχή μου. Αυτή τη στιγμή βέβαια ασχολούμαι σε καθημερινή βάση με τις υποχρεώσεις μου στο ΝΒΑ. Όμως θα έρθω εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία".

Από τη μεριά του ο Νικ Καλάθης υπογράμμισε προς τους ομογενείς ότι αισθάνεται μια μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια από την υποδοχή που του επιφυλάσσουν.

ΠΗΓΗ: New Greek TV

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ