ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κουφός: "Έχουμε καλή βάση παικτών στην Εθνική και χτίζουμε πάνω της"

Κουφός: "Έχουμε καλή βάση παικτών στην Εθνική και χτίζουμε πάνω της"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Κουφός μίλησε ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που θα συμμετάσχει η Ελλάδα, τονίζοντας πως η Εθνική μας ομάδα χτίζει πάνω σε μία καλή βάση παικτών. "Ευλογία να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες", σχολίασε.

Ο σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς, Κώστας Κουφός, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA για την Ελλάδα, η οποία θα συμμετάσχει στο προολυμπιακό τουρνουά. Επεσήμανε πως η Εθνική μας χτίζει πάνω σε μία καλή βάση παικτών και τόνισε πως θα είναι ευλογία για τον ίδιο το να λάβει μέρος στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Είναι στόχος όλων μας να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρακολουθώ τη διοργάνωση από παιδί. Αν προκριθούμε, θα είναι ευλογία για μένα», τόνισε αρχικά ο σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA".

Για το Προολυμπιακό Τουρνουά, είπε: "Θεωρώ πως έχουμε καλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να μείνουμε θετικοί και να μην σκεφτόμαστε πολύ μακριά. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία, να είμαστε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί".

Ο διεθνής σέντερ τόνισε ακόμα: "Είμαστε ακόμη νεανική ομάδα και μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε. Έχουμε μια καλή βάση παικτών και χτίζουμε πάνω της για να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε καλοκαίρι. Πέρσι ήμασταν νέα ομάδα και μαθαίναμε πώς να παίζουμε ο ένας με τον άλλο. Με την αποχώρηση του Σπανούλη θα πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Έχουμε πολύ ταλέντο και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στις μελλοντικές διοργανώσεις".

Ακόμα, ανέφερε: "Είμαι ακόμη σχετικά μικρός. Επίσης έχω αποφύγει τους σοβαρούς τραυματισμούς και παίζω κάθε χρόνο πάνω από 80 παιχνίδια. Θέλω να βελτιώνομαι συνέχεια, επιθετικά και αμυντικά και πάντα πρέπει να κάνεις μια καλή προετοιμασία για να πηγαίνεις το παιχνίδι σου στο επόμενο επίπεδο», ενώ μιλώντας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε «… είναι ένα φανταστικό τέρας της φύσης".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ