ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κόντρα στη Γαλλία με φόντο την 6αδα η Εθνική Εφήβων

Κόντρα στη Γαλλία με φόντο την 6αδα η Εθνική Εφήβων

Η Εθνική Εφήβων θέλει να αφήσει πίσω της την απογοήτευση από την ήττα στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ από την Τουρκία και να εστιάσει στην σημερινή της αντίπαλο, Γαλλία (5/8, 14:30), με στόχο τη νίκη που θα της χαρίσει μία θέση στην πρώτη 6αδα.

Η ήττα από την Τουρκία στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ της Σλοβακίας "πόνεσε" την Εθνική Εφήβων, ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια. Κι αυτό γιατί σε μερικές ώρες θα πρέπει να μπει στο παρκέ και να "παλέψει" με την Γαλλία (5/8, 14:30) για τις θέσεις 5-8.

Η ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου ενδέχεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Δημήτρη Μωραϊτη, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Τουρκία, ωστόσο με ή χωρίς αυτόν ο στόχος δεν πρόκειται να αλλάξει, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Το έρχο της Εθνικής είναι δύσκολο, αφού η Γαλλία αποτελεί μία παραδοσιακή δύναμη στις μικρές ηλικίες. Αποτελεί ένα ζήτημα βέβαια και η ψυχολογία των Γάλλων, οι οποίοι προέρχονται από ήττα έπειτα από αγώνα-θρίλερ με 86-85 στην παράταση από την Ισπανία στον δικό τους προημιτελικό. Όπως και να έχει, όμως, το παιχνίδι θα είναι σίγουρα δύσκολο για την Εθνική Εφήβων, η οποία βρίσκεται μπροστά σε ακόμα μία πρόκληση.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ