ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καββαδάς: "Βρέθηκα από το πουθενά στην 12άδα"

Καββαδάς: "Βρέθηκα από το πουθενά στην 12άδα"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για την επιλογή του στην τελική 12άδα της εθνικής Ανδρών, δηλώνοντας πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ.

Το αουτσάιντερ της φετινής προετοιμασίας ήταν ο Βασίλης Καββαδάς ο οποίος πάντως κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντρέα Τρινκιέρι και θα δώσει το παρών στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Ο άσος του Πανιωνίου δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του στις δηλώσεις του:

"Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει πως θα είμαι στην Εθνική σε μία μεγάλη διοργάνωση. Είμαι πολύ χαρούμενος. Βρέθηκα από το πουθενά στην προετοιμασία και με τον ίδιο τρόπο στη δωδεκάδα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Εθνική και ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής", σχολίασε ο Καββαδάς.

Από τη δική του πλευρά, ο Γιάννης Μπουρούσης υποστήριξε: "Ολοκληρώσαμε τα φιλικά με μία καλή εμφάνιση. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Δεν κρύβουμε πως στόχος μας είναι το μετάλλιο. Όμως θα χρειαστεί πολλή δουλειά και συγκέντρωση. Το ότι κατακτήσαμε αυτό το τουρνουά δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει από τις 4 Σεπτεμβρίου, στα επίσημα παιχνίδια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ