ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κατσικάρης: "Δεν ξέρω ποιους θα κόψω, έχει πρόβλημα ο Σλούκας"

Κατσικάρης: "Δεν ξέρω ποιους θα κόψω, έχει πρόβλημα ο Σλούκας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε στους Τούρκους δημοσιογράφους. Τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιους θα κόψει και εξέφρασε τον προβληματισμό του για το αν θα καταφέρει να βοηθήσει την Εθνική ο Κώστας Σλούκας.

Ο Φώτης Κατσικάρης, μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στην Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, μίλησε στους δημοσιογράφους της χώρας. Σχολίασε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιους παίκτες θα κόψει ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά και εξέφρασε τον προβληματισμό του για το αν θα καταφέρει να βοηθήσει την Εθνική ομάδα ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο πέλμα. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε ακολουθεί αποθεραπεία και κάνει προσπάθεια να προλάβει τα παιχνίδια της "γαλανόλευκης".

Ο Φώτης Κατσικάρης, σχολίασε τα εξής: "Καταρχάς ξέρουμε τη δύσκολη κατάσταση για να προετοιμαστούμε, έχουμε πολύ λίγο χρόνο για ένα τόσο μεγάλο τουρνουά όπως το προολυμπιακό. Για εμάς που έχουμε πολλές αλλαγές στην ομάδα, αρκετούς νέους και μας έχουν "πληγώσει" και τραυματισμοί, πιστεύω ότι είμαστε σε καλή φόρμα.

Τα δύο παιχνίδια με την Τουρκία ήταν διαφορετικά. Ήμασταν πιο επιθετικοί στην Αθήνα, εκμεταλλευτήκαμε τα φυσικά προσόντα των αθλητών μας και σκοράραμε πολλούς πόντους. Μου άρεσε πολύ και το παιχνίδι στην Τουρκία, ήταν πιο κλειστό. Δεν ήξερες τι θα γίνει στο τέλος. Ήταν κλειστό το σκορ, κάθε μπάλα ήταν σημαντική. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που τελείωσε.

Δεν είμαστε έτοιμοι για να πω την αλήθεια. Θα θέλαμε να ήμασταν πιο προετοιμασμένοι αλλά δεν έχουμε χρόνο. Μου αρέσει το iq των παικτών μου, η εξυπνάδα τους στο γήπεδο, τα πράγματα που κάνουν, αλλά δεν έχουν φτάσει στο 100%. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε έτοιμοι.

Δεν έχω αποφασίσει ποιους θα κόψω από την αποστολή. Πάντα αυτή η διαδικασία είναι η πιο δύσκολη. Έχουμε 15 παίκτες, ξέρουμε το πρόβλημα του Σλούκα, θα περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι και αν μπορεί να βοηθήσει. Ο Περπέρογλου θα έρθει και θα είναι σημαντικός για εμάς. Θα πρέπει να "κόψω" δύο παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να αποφασίσω τις επόμενες ημέρες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ