ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καστρίτης: "Να ξεπεράσουμε το αγωνιστικό μας ταβάνι"

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Εθνικής Νέων, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για την πρόκληση του Eurobasket U20, το οποίο ξεκινάει σήμερα.

Η Εθνική Νέων Ανδρών ρίχνεται σήμερα στη "μάχη" του Eurobasket U20 της Γερμανίας κόντρα στην Ρουμανία (16:45). Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, αναγνώρισε την δυσκολία που κρύβει η υπεράσπιση των σκήπτρων της γενιάς των 97αρηδων, ωστόσο έδειξε έτοιμος για την πρόκληση που υπάρχει μπροστά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο σάιτ της ΕΟΚ:

"Ξεκινά η παρουσία μας εδώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και είναι κάτι που περιμένουμε με ανυπομονησία όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας, αλλά και ενθουσιασμό. Πρόκειται για μια καινούρια προσπάθεια, αφού ουσιαστικά πρόκειται για μια νέα ομάδα σε πρόσωπα, μετά τις επιτυχίες που είχε η προηγούμενη γενιά της Εθνικής Νέων Ανδρών. Κάθε παιχνίδι σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι δύσκολο και απαιτεί μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης και προσπάθειας. Στο τουρνουά βρίσκονται οι 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με αθλητές που διψάνε για διάκριση και επιτυχίες.

Δικός μας στόχος είναι κάθε μέρα να δίνουμε το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο, εκπροσωπώντας τη χώρα μας, βλέποντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να καταφέρουμε όσο προχωράει το τουρνουά να φτάσουμε και –γιατί όχι;- να ξεπεράσουμε το αγωνιστικό μας "ταβάνι".

Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας και κάποια δεν έχουν ξεπεραστεί και 100%. Αυτό που εμείς θέλουμε κι ευχόμαστε είναι να είναι υγιείς όλοι οι παίκτες ως το τέλος της διοργάνωσης και να έχουμε την καλύτερη δυνατή αγωνιστική εικόνα και εκπροσώπηση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ