ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καμπερίδης: "Έχουμε έξτρα κίνητρο επειδή παίζουμε με τη διοργανώτρια"

Καμπερίδης: "Έχουμε έξτρα κίνητρο επειδή παίζουμε με τη διοργανώτρια"

Ο Γιώργος Καμπερίδης μίλησε στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το δύσκολο αποψινό (15/7, 21:15) παιχνίδι της Εθνικής Νέων Ανδρών με τη Γερμανία.

Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει απότομα για την Εθνική Νέων Ανδρών στη δεύτερη ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U20 που διεξάγεται στο Κέμνιτς της Γερμανίας. Μετά την εύκολη νίκη επί της Ρουμανίας η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε (15/7, 21:15) την οικοδέσποινα Γερμανία, σε ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να κρίνει πολλά για την τελική κατάταξη της Εθνικής στον 4ο όμιλο του τουρνουά.

Ο Γιώργος Καμπερίδης μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς σε περίπτωση νίκης απόψε θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάληψη της πρώτης θέσης. " Θα είναι σίγουρα ένας πολύ πιο δύσκολος αγώνας. Το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε τη διοργανώτρια λέει από μόνο του πολλά. Αλλά εμάς αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να παίξουμε δυνατά και να κάνουμε το καλύτερο στο παρκέ και να διεκδικήσουμε τη δεύτερη νίκη μας στη διοργάνωση", τόνισε ο γκαρντ της Εθνικής.

Ο Καμπερίδης μίλησε και για το χθεσινό ματς με τη Ρουμανία, λέγοντας ότι... " μπήκαμε στο παιχνίδι με λίγη νευρικότητα, ειδικά στην επίθεση. Από την αρχή όμως ήμασταν αποτελεσματικοί και δυνατοί στην άμυνα. Αυτό ήταν που μας έδωσε και την ώθηση που χρειαζόμασταν ώστε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άλλη άκρη του παρκέ. Θέλαμε το παιχνίδι, τη νίκη πιο πολύ και αυτό πιστεύω πως φάνηκε και στο αποτέλεσμα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ