ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλτσίδου σε Μάλτση: "Τι κάνουμε ρε;"

Καλτσίδου σε Μάλτση: "Τι κάνουμε ρε;"

Η Εθνική Γυναικών έχει αφήσει όλη την Ευρώπη με το στόμα ανοιχτό, μετά την επιβλητική νίκη - πρόκριση σε βάρος της Τουρκίας (84-55). Ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τις διεθνείς και τρομερή ατάκα από την Στέλλα Καλτσίδου στην Εβίνα Μάλτση (VIDEO).

Η Εθνική Γυναικών έκανε μία ακόμη επική εμφάνιση στο EuroBasket Women της Τσεχίας, ισοπεδώνοντας την Τουρκία στον προημιτελικό ( 84-55 ). Τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά συνεχίζουν να αφήνουν όλη την Ευρώπη με το στόμα, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία!

Μαζί φυσικά, εξασφάλισαν την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, που θα διεξαχθεί στα παρκέ της Ισπανίας. Μόλις ακούστηκε η κόρνα της λήξης του αγώνα, όλος ο πάγκος μπήκε στο παρκέ για να πανηγυρίσει μαζί με τις παίκτριες που βρίσκονταν στην πεντάδα, με την Άρτεμη Σπανού να πετάει την μπάλα ψηλά και όλες τις παίκτριες να χορεύουν στο κέντρο του γηπέδου.

Η Στέλλα Καλτσίδου φανερά συγκινημένη από τις εξελίξεις, δάκρυσε εν μέσω των πανηγυρισμών, πιάνοντας την Εβίνα Μάλτση για να τη ρωτήσει: " Τι κάνουμε ρε;"! Κι αλήθεια είναι ότι ουδείς μπορεί να δώσει σαφή απάντηση στο... τι κάνουν αυτές οι κοπέλες στην Τσεχία την τελευταία εβδομάδα!

Ζήσε το πιο γλυκό αθλητικό μας παραμύθι και την ιστορία που έκανε το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα, μέσα από το βιβλίο "87 Τίποτα δεν μας σταμάτησε" του Γιάννη Φιλέρη, που κυκλοφορεί από την "Physical Goods" της 24MEDIA σε αποκλειστική συνεργασία με τα Public.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ