ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλτσίδου για την αποβολή της: "Οι διαιτητές δεν είναι ρομπότ"

Καλτσίδου για την αποβολή της: "Οι διαιτητές δεν είναι ρομπότ"

Η Στέλλα Καλτσίδου αποβλήθηκε νωρίς στο γ' δεκάλεπτο στον αγώνα με τη Γαλλία (70-63), με την διεθνή φόργουορντ να σχολιάζει το γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Λίγες ώρες πριν από τη μονομαχία με τη Ρωσία (20/6, 21:30) με φόντο την πρόκριση στους "8" του EuroBasket Women, η Στέλλα Καλτσίδου σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όσα έγιναν στον χθεσινό (19/6) αγώνα με τη Γαλλία και την γρήγορη αποβολή της από το παιχνίδι με δύο τεχνικές ποινές.

Η διεθνής φόργουορντ αποχώρησε με το "καλησπέρα" του γ' δεκαλέπτου, με αποτέλεσμα να δει από τον πάγκο το υπόλοιπο της αναμέτρησης που έφερε την ήττα και τον αγώνα - μπαράζ με τη Ρωσία. Λίγο πριν το τζάμπολ λοιπόν στο παιχνίδι με την "ρωσική αρκούδα", η παίκτρια του Ολυμπιακού έγραψε στο Facebook:

" Σήμερα το πρωί, μετά από τον χθεσινό αγώνα με τη Γαλλία, η ΕΟΚ ζήτησε συνάντηση με τη FIBA και τους διαιτητές για το σφύριγμα που έγινε σε βάρος μου, για τη δεύτερη τεχνική ποινή που χρεώθηκα. Εκεί, ο διαιτητής παραδέχθηκε πως έκανε λάθος και ζήτησε συγγνώμη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και όχι ρομπότ! Πρέπει να βλέπουν τόσα πολλά πράγματα την ίδια στιγμή. Η απόφασή μου ήταν απόλυτα λανθασμένη, γι αυτό άξιζα επίσης να χρεωθώ την πρώτη τεχνική ποινή! Η Γαλλία άξιζε τη νίκη 100% χθες και η ομάδα μου αξίζει τον σεβασμό 1000% από όλο τον ευρωπαϊκό μπασκετικό κόσμο. Απόψε είμαστε έτοιμες να δώσουμε την πιο σημαντική μάχη σε αυτόν τον "πόλεμο". Χρειαζόμαστε όλη την στήριξη που μπορούμε να έχουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ