ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλάθης: "Υπέροχο συναίσθημα"

Καλάθης: "Υπέροχο συναίσθημα"
INTIME SPORTS

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για την Εθνική ομάδα, την επιστροφή του στα παρκέ με τη γαλανόλευκη, ενώ αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες του. Τι είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο Νικ Καλάθης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη νίκη της Εθνικής μας απέναντι στην Τουρκία στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πώς είναι υπέροχο συναίσθημα η επιστροφή του στα παρκέ και το να αγωνίζεται με τους συμπαίκτες του.

" Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Τόσο καιρό έβλεπα τα παιχνίδια από τον πάγκο, αλλά είναι ακόμη καλύτερο να παίζεις μαζί τους συμπαίκτες σου. Επιτέλους μπόρεσα και εγώ να παίξω και ένιωσα πραγματικά πολύ καλά. Έχουμε πολύ ταλαντούχα ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι ιδιαίτερο", είπε αρχικά ο Καλάθης και συμπλήρωσε:
" Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη. Και το επόμενο παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δυνατό τεστ. Θεωρώ πως στην Ισπανία θα είμαστε έτοιμοι. Ο κόουτς και οι συνεργάτες του θα μας πουν τα σημεία που πρέπει να δουλέψουμε και θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Είναι μεγάλη τιμή να παίζω για την Ελλάδα και νιώθω πως ήρθε η ώρα μου να κάνω κάτι για την ομάδα και να την βοηθήσω".

Για την ομάδα ανέφερε: " Είναι σπουδαίο και το ότι παίζω με παίκτες όπως τον Ζήση, τον Μπουρούση, τον Πρίντεζη. Ναι είναι ωραίο με τα παιδιά που θα παίξουν ΝΒΑ, ο Παπανικολάου είναι απίστευτος, ο Γιάννης είναι πολύ καλός, αλλά θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι είμαι σε αυτή την ομάδα. Έχουν πολύ υψηλό IQ τα παιδιά και ειδικά ο Ζήσης. Αν βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας θα κάνουμε κάτι πολύ καλό".

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε: " Από την αρχή της προετοιμασίας δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και φαίνεται στο γήπεδο. Είχαμε και σήμερα κάποια κενά διαστήματα στην απόδοσή μας. Πιστεύω πως ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι, γιατί είμαστε ομάδα 20 ημερών και δεν γίνεται να είμαστε έτοιμοι. Όμως δουλεύουμε σκληρά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε μεγάλη δίψα και θέληση για διάκριση. Πιστεύω πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ακόμη και στο Παγκόσμιο παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι".

Για την επιστροφή του Νικ Καλάθη τόνισε: " Ο Νικ είναι για μας μια σπουδαία λύση, ένας παίκτης που παίζει στο ΝΒΑ και χαιρόμαστε που τον έχουμε πίσω. Μακάρι να είναι γερός και δυνατός για να βοηθήσει την ομάδα".

Για την προσπάθεια της Εθνικής να παίξει πιο γρήγορα: " Πιστεύω πως βελτιωνόμαστε καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε το υλικό να παίξουμε πιο γρήγορα. Η αρχή και το τέλος είναι η άμυνα, αλλά και στην επίθεση γινόμαστε καλύτεροι και βάζουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Μέρα με τη μέρα θα φτάσουμε εκεί που μπορούμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ