ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλάθης: "Τιμή να φοράς τη φανέλα της Εθνικής ομάδας"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα στα "παράθυρα", εξηγώντας πως είναι τιμή να αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος.

Για μία ακόμη φορά, ο Νικ Καλάθης δήλωσε "παρών" στο εθνικό κάλεσμα, βοηθώντας σημαντικά την Εθνική ομάδα να πάρει την άνετη εντός έδρας νίκη απέναντι στο Ισραήλ. Ο ομογενής πλεϊμέικερ αγωνίζεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κάτι που θέλει να επαναλάβει πολλές φορές στο μέλλον. Γιατί, όπως εξήγησε, είναι τιμή για εκείνον να εκπροσωπεί τη χώρα του.

Ο ομογενής πλεϊμέικερ μίλησε για το θέμα της Εθνικής ομάδας στην ιστοσελίδα της FIBA, εξηγώντας πως " για εμάς, το να φοράμε αυτή τη φανέλα, το να ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο που δεν έχει τη δυνατότητα να μας βλέπει κάθε μέρα είναι κάτι εξαιρετικό. Όταν φοράς τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, όλοι είναι ενωμένοι. Είναι σπουδαίο να παίζουμε για την Εθνική ομάδα μπροστά στους φιλάθλους μας. Ο κόσμος φωνάζει όχι για τον Παναθηναϊκό ή για τον Ολυμπιακό, αλλά συνολικά για την Ελλάδα. Είναι κάτι πολύ όμορφο για τη χώρα, για το άθλημα, για την πόλη που μας φιλοξενεί (βλ. Κρήτη), για όλους. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, όλοι είναι ενωμένοι. Για εμάς είναι σπουδαίο να εκπροσωπούμε τη χώρα μας μπροστά σε αυτό το κοινό. Είναι σπουδαία τιμή να φοράς τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, γι αυτό θέλω κάθε φορά που μπορώ να παίζω και να εκπροσωπώ τη χώρα μου, να παλεύω και να παίζω γι αυτή τη φανέλα, την οποία έχω την τιμή να φοράω".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ