ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλάθης: "Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους Έλληνες"

Καλάθης: "Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους Έλληνες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 στο περιθώριο της Media Day της Εθνικής ομάδας, τονίζοντας πως κίνητρο όλων είναι η χαρά που θέλουν να δώσουν στους Έλληνες.

Μετά τις μαζεμένες αποχωρήσεις από την Εθνική ομάδα και τα προβλήματα τραυματισμών, ο Νικ Καλάθης αποτελεί τον δεύτερο πιο έμπειρο παίκτη της Εθνικής ομάδας. Ο ομογενής γκαρντ, που φέτος θα ηγηθεί της προσπάθειας για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τη φετινή προσπάθεια της "γαλανόλευκης" τονίζοντας:

" Προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον, βάζουμε αρκετή τακτική στο παιχνίδι μας. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, τόσο ηλικιακά όσο και από θέμα εμπειριών. Είναι μια νέα ομάδα, όπως και να το δει κανείς. Μαθαίνουμε μέρα με τη μέρα, βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ωραίο μπάσκετ".

Όσο για τον δικό του ρόλο στην Εθνική ομάδα; " Νιώθω πολύ καλά, είμαι ήδη οκτώ χρόνια στις εθνικές ομάδες, σε όλα τα τμήματα. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, να τους βάλω όλους στη σωστή θέση και να τους δώσω αφορμές για να σκοράρουν. Ελπίζω να δείξουμε την ποιότητά μας και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο που πιστεύει σε εμάς", απάντησε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ