ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλάθης: "Στόχος μας είναι το μετάλλιο"

MEDIA DAY ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
MEDIA DAY ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Παραχωρώντας συνέντευξη σε μέσο της Σλοβενίας ο Νικ Καλάθης δήλωσε ότι ο στόχος της Ελλάδας σε αυτό το Ευρωμπάσκετ είναι ένα μετάλλιο, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει η ομάδα να παίξει καλό μπάσκετ την σωστή στιγμή.

Ο Νικ Καλάθης έχει φιλοδοξίες για αυτή την Εθνική Ανδρών και δεν το κρύβει. Παραχωρώντας συνέντευξη λοιπόν σε σλοβενικό μέσο, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε ότι στόχος της Ελλάδας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ είναι ένα μετάλλιο.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής γκαρντ δήλωσε πως "έχουμε μία από τις καλύτερες ομάδες που είχαμε ποτέ. Να χτυπήσω ξύλο, όλοι είμαστε υγιείς. Ο στόχος είναι το μετάλλιο. Έχουμε αρκετά αρκετά καλή ομάδα για να τα καταφέρουμε. Απλώς πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή και ελπίζω να είμαστε και τυχεροί στο τέλος".

Ο Καλάθης στάθηκε μάλιστα και στα δυνατά σημεία της ομάδας: " Εχουμε παίκτες που μπορούν να σουτάρουν, να ποστάρουν, ψηλούς που κάνουν πολλά διαφορετικά πράγματα. Είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσει μία ομάδα επειδή έχουμε παίκτες που βγάζουν ενέργεια σε διαφορετικές θέσεις". Στην συνέχεια μάλιστα αναφέρθηκε και στο κλίμα της ομάδας: " Η ομάδα δένεται σε αυτή την προετοιμασία. Δεν είμαστε εγωιστές, όλοι συμπαθούμε ο ένας τον άλλο. Είναι μία ωραία εμπειρία".

Αναφερόμενος τέλος στην Σλοβενία, που είναι αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών στην φάση των ομίλων, τόνισε πως " Η φετινή εθνική ομάδα της Σλοβενίας είναι πιο νεανική και αθλητική, παίζει πολύ πάνω-κάτω και είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις".

Δείτε το σχετικό VIDEO με τις δηλώσεις του Καλάθη:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ