ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καϊμακόγλου: "Μας λείπει ο Σπανούλης"

Καϊμακόγλου: "Μας λείπει ο Σπανούλης"

Στην Αμβέρσα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Εθνική ομάδα, προκειμένου για το αυριανό (9/8, 19:00) φιλικό παιχνίδι με το Βέλγιο. Τι δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιάννη Μπουρούση ταξίδεψε η Εθνική ομάδα στην Αμβέρσα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο. Αμφότεροι έμειναν στην Αθήνα για να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε για το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, λέγοντας πως " είναι το πρώτο μας ταξίδι. Θα είναι καθαρά ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα. Αντί να παίζουμε μεταξύ μας, θα παίξουμε με έναν άλλο αντίπαλο για να ξεφύγουμε λίγο από τις προπονήσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αυτή τη στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι στο να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να βρεθούμε σαν ομάδα", ενώ συνέχισε:

" Μας λείπει ακόμη ο πιο σημαντικός μας παίκτης, ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης), που θα μπει κι αυτός σιγά-σιγά όταν γυρίσουμε. Θα είναι ένα καλό τεστ για όλους μας, ώστε να δούμε πού βρισκόμαστε κι εμείς, αλλά και να δουν οι προπονητές μας κάποια πράγματα που θέλουν στο κομμάτι της τακτικής. Το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ