ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καφαντάρη: "Τα κορίτσια δείχνουν ζήλο και προσήλωση"

Καφαντάρη: "Τα κορίτσια δείχνουν ζήλο και προσήλωση"

Η Ελένη Καφαντάρη μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τη μονομαχία του ημιτελικού με τη Γαλλία (24/6, 21:30) εξηγώντας πως βλέπουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την αναμέτρηση με τις "μπλε".

Την παραμονή της μεγάλης μονομαχίας με τη Γαλλία για τα ημιτελικά του EuroBasket, η βοηθός προπονητή της Εθνικής Γυναικών μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τον αγώνα με τις "μπλε (24/6, 21:30).

Η Ελένη Καφαντάρη σημείωσε αρχικά πως " η πρόκληση σε κάθε παιχνίδι υπήρχε, αλλά τώρα είναι μεγαλύτερη, καθώς υπάρχει η προοπτική του τελικού. Την Γαλλία την έχουμε συναντήσει στην α’φάση της διοργάνωσης, αλλά πλέον έχουμε κάνει μεγαλύτερη προεργασία και διαθέτουμε περισσότερα βίντεο. Η αντίπαλος μας έχει στο ρόστερ της πολύ αθλητικές και ψηλές παίκτριες, έχει αθλήτριες που μπορούν να σε "χτυπήσουν" ανά πάσα στιγμή είτε με σουτ, είτε με ντράιβ, είτε με ποστ απ παιχνίδι", ενώ πρόσθεσε:

" Θα ακολουθήσουμε περίπου την ίδια τακτική που είχαμε και στο πρώτο παιχνίδι, με κάποιες βέβαια αλλαγές. Επίσης στο επιθετικό τρανζίσιον πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικές. Η Γαλλία διαθέτει ένα πολύ ψηλό κορμί μέσα στο καλάθι όπως και η Τουρκία και νομίζω ότι λειτουργώντας καλά αμυντικά μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, αλλά εμείς είμαστε λίγο καλύτεροι στο θέμα της ψυχολογίας και της τακτικής για το πώς θα την αντιμετωπίσουμε. Τα κορίτσια, πάντως, έχουν δείξει ζήλο και προσήλωση σε όλα αυτά που έχουμε κάνει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ