ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καφαντάρη: "Κάναμε ακριβώς αυτά που έπρεπε"

Καφαντάρη: "Κάναμε ακριβώς αυτά που έπρεπε"
INTIME SPORTS

Κατά την επιστροφή της εθνικής ομάδας Γυναικών από τη Βουλγαρία η Φαίδρα Σκιαδοπούλου και η Ελένη Καφαντάρη μίλησαν για την πορεία της εθνικής αλλά και για τους στόχους της ομάδας (video).

Μετά τη δεύτερη μεγάλη εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Βουλγαρία, η Ελένη Καφαντάρη και η Φαίδρα Σκιαδοπούλου μας μίλησαν για το πως ήρθαν αυτές οι μεγάλες νίκες αλλά και για την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τη Ρωσία τον Φεβρουάριο.

Πρώτη μίλησε η συνεργάτιδα του προπονητή της Εθνική ομάδας, η Ελένη Καφαντάρη εξηγώντας πως η Εθνική βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στο Ευρωπάσκετ το 2017.

Η Εθνική πέτυχε τον στόχο της, δυο νίκες στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017: "Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, ήμασταν πολύ προετοιμασμένοι και για τα δυο τα παιχνίδια. Κάναμε ακριβώς αυτά που έπρεπε, τα κορίτσια αντιμετώπισαν ακριβώς όπως τους είπαμε τις αντίπαλες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε και μια δεύτερη εκτός έδρας μεγάλη νίκη. Είμαστε πρώτοι στον όμιλο, χαιρόμαστε γι' αυτό. Τώρα έχουμε, τον Φεβρουάριο πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας αλλά θεωρώ ότι μέχρι τότε θα προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα απ' ότι σ' αυτά τα δυο παιχνίδια και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα".

Τι ήταν αυτό που μέτρησε και η Εθνική έφτασε σχετικά εύκολα και στα δυο ματς στη νίκη: "Τα κορίτσια είχαν πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, είχανε πολύ καλή χημεία, έβγαλαν πολύ μεγάλη ενέργεια μέσα στο γήπεδο και η άμυνά μας ήταν πάρα πολύ καλή παρ΄όλο που είχαμε τον τραυματισμό της Άρτεμις (Σπανού), ανταπεξήλθαν στο έπακρο".

Μετά την Ελένη Καφαντάρη, ήταν η σειρά της Φαίδρας Σκιαδοπούλου να μας δώσει την άποψή της μετά από την νέα μεγάλη νίκη της Εθνικής.

Πες μας για την προσπάθεια της Εθνικής σε αυτούς τους δυο αγώνες: "Νομίζω πως δώσαμε το 100% και ακόμα παραπάνω των δυνατοτήτων μας γιατί πρώτα απ' όλα υπήρχε ένας έντονος ενθουσιασμός και θέλουμε πάρα πολύ αυτή την πρόκριση. Με καινούριο τιμ και τις παλιές παίκτριες που ξαναεντάχθηκαν υπήρχε μεγαλύτερη θέληση για να το καταφέρουμε όλο αυτό και δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει κάτι καλύτερο απ' τα αποτελέσματα τα δυο που φέραμε".

Πίστευες ότι θα είναι τόσο μεγάλη διαφορά ειδικά στον αγώνα με τη Βουλγαρία: "Η αλήθεια είναι πως νομίζω καμία μας δεν το πίστευε. Ειδικά με τη Βουλγαρία νομίζαμε ότι είναι πιο πολύ στα μέτρα μας και θα μας δυσκολέψει αλλά όλα πήγαν καλά, λόγω της προσπάθειάς μας φυσικά και της ομαδικότητάς μας και μπορούμε να ολοκληρώσουμε αυτόν τον γύρο με πολύ μεγάλη χαρά και ανυπομονησία για τον επόμενο γύρο τον Φεβρουάριο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ