ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Μας κάνατε υπερήφανους"

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Μας κάνατε υπερήφανους"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη την Εθνική Εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Eurobasket U18 κόντρα στην Τουρκία, κάνοντας λόγο για δικαίωση με την επιλογή της να στηρίζει τους Έλληνες παίκτες.

Η Εθνική Εφήβων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 2008 και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, κάνοντας ειδική αναφορά στα "δικά" της παιδιά. Τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Μιχάλη Λούντζη.

Η ανακοίνωση των "πράσινων"

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει όλους τους συντελεστές της τεράστιας επιτυχίας του ελληνικού μπάσκετ που αποτυπώθηκε με την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ U18 από την Εθνική Εφήβων.

Τέτοιες επιτυχίες μας χαροποιούν ιδιαίτερα καθώς αποτελούν δικαίωση για τη στήριξή μας στους Έλληνες παίκτες και δείχνουν πως το πλάνο της επένδυσης στο νέο αίμα του ελληνικού μπάσκετ, το οποίο εφαρμόζουμε τα τελευταία χρόνια και ενισχύουμε με την ίδρυση των Ακαδημιών, αποφέρει καρπούς.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας ενώ ο Μιχάλης Λούντζης, αν και ένα χρόνο μικρότερος, είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου.

Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους!"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ