ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κάδρας: "Βήμα βήμα, αλλιώς θα χάσουμε το δρόμο μας"

Κάδρας: "Βήμα βήμα, αλλιώς θα χάσουμε το δρόμο μας"

Ο σέντερ της Εθνικής Παίδων, Κωνσταντίνος Κάδρας, δήλωσε στο σάιτ της ΕΟΚ πως η Εθνική Παίδων έχει την δυνατότητα να πετύχει κάτι στο Ευρωμπάσκετ Β' κατηγορίας, αλλά πρέπει να είναι προσεκτική.

Η Εθνική Παίδων "μετράει" αισίως 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ Β' κατηγορίας, αλλά ο Κωνσταντίνος Κάδρας προσπαθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους για την ομάδα.

Ο διεθνής σέντερ μιλώντας στο σάιτ της ΕΟΚ παραδέχθηκε ότι ο τελευταίος αγώνα, κόντρα στην Ισλανδία, ήταν ο πιο δύσκολος μέχρι στιγμής, έδειξε ότι πιστεύει στην ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Εθνική Παίδων οφείλει να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Συγκεκριμένα, δηλωσε τα εξής:

Για τον αγώνα με την Ισλανδία: "Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά ίσως όχι τόσο δυνατό. Ήταν από τα δυσκολότερα και μάλλον το δυσκολότερο που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής".

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με την Ισλανδία και ήρθε η ανατροπή από το -11: " Αυτό που άλλαξε είναι πως στο δεύτερο μισό του αγώνα, καταφέραμε να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο που είχε δοθεί, το οποίο είχε σημείο εκκίνησης την άμυνα, τα ριμπάουντ και το πάθος που χρειαζόταν κι αυτό για να γυρίσουμε το παιχνίδι".

Για τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την Ελβετία: Είμαστε στην πρώτη θέση αυτή τη στιγμή, αλλά θέλουμε να την κατακτήσουμε και μέσα στο γήπεδο με μια ακόμη νίκη, απέναντι στην Ελβετία αύριο. Πιστεύω πως μπορούμε να το καταφέρουμε, ακολουθώντας για μια ακόμη φορά τις οδηγίες των προπονητών μας".

Για την φάση των χιαστί που ακολουθεί: Πρέπει να πάμε βήμα βήμα, αλλιώς θα χάσουμε το δρόμο μας. Προσωπικά πιστεύω στην ομάδα και πως μπορούμε να περάσουμε από αυτήν την πρόκληση των δύσκολων νοκ άουτ αγώνων".

Για το γεγονός ότι η Εθνική Παίδων δείχνει ομάδα εντός κι εκτός παρκέ: " Ήταν ο στόχος μας από την αρχή: Να γίνουμε ομάδα. Νομίζω πως το έχουμε πετύχει και αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν σαν μια γροθιά όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο και να πάρουμε την νίκη. Τα υπόλοιπα είναι μέρος του παιχνιδιού. Αν κάποιος από εμάς σε ένα παιχνίδι δεν μπορεί να ανταποκριθεί, υπάρχει πάντα ένας συμπαίκτης που θα αναπληρώσει το κενό του και αυτό σημαίνει πολλά για μια ομάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ