ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ιωάννου σε Σπανού: "Μη με δείρεις, μη με δείρεις"

Ιωάννου σε Σπανού: "Μη με δείρεις, μη με δείρεις"

Η Στέλλα Καλτσίδου ζήτησε από τον Βαγγέλη Ιωάννου να... τις φάει για το γούρι από την Άρτεμη Σπανού, με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ να παρακαλάει τη διεθνή σέντερ να μην τον δείρει (VIDEO).

Η τεράστια νίκη επί της Ρωσίας στο νοκ άουτ του EuroBasket Women ήταν μόνο η αρχή όσων θα ακολουθούσαν, όπως αποδείχθηκε. Η Εθνική Γυναικών έκανε νέα (ακόμη μεγαλύτερη) υπέρβαση κερδίζοντας με +29 ( 84-55 ) την Τουρκία στα προημιτελικά της διοργάνωσης, για να εξασφαλίσει την πρώτη της παρουσίας στην τετράδα -κι ως εκ τούτου την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Μετά από το ξέσπασμα της Άρτεμης Σπανού στη μικτή ζώνη , λίγα λεπτά μετά τον άθλο επί της "αρκούδας", η Στέλλα Καλτσίδου ζήτησε από τον Βαγγέλη Ιωάννου να... σφιχτεί για να τις φάει ξανά. "Για το γούρι", όπως τόνισε χαμογελώντας η διεθνής φόργουορντ. Κι όταν η συμπαίκτριά της έκανε ένα βήμα μπροστά για τις δηλώσεις, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ -δείχνοντας πως έπαθε και έμαθε- τής ζήτησε (μεταξύ σοβαρού και αστείου) να μην... τον δείρει.

Τρομερές σκηνές on camera από την Τσεχία!

Ζήσε το πιο γλυκό αθλητικό μας παραμύθι και την ιστορία που έκανε το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα, μέσα από το βιβλίο "87 Τίποτα δεν μας σταμάτησε" του Γιάννη Φιλέρη, που κυκλοφορεί από την "Physical Goods" της 24MEDIA σε αποκλειστική συνεργασία με τα Public.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ