ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η πρώτη "τιρινίνι" της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ!

Η πρώτη "τιρινίνι" της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ!

Η ΕΟΚ δημοσίευσε ένα όμορφο VIDEO με το... παρασκήνιο της μεγάλης νίκης της Εθνικής Γυναικών επί της Σερβίας στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, δειχνοντας μεταξύ άλλων τις διεθνείς να τραγουδούν στα αποδυτήρια "τιρινίνι"!

Η Εθνική Γυναικών δημιούργησε θόρυβο σε όλο το μπασκετικό κόσμο χάρη στη νίκη της με 60-69 επί της Σερβίας στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας . Ήταν μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην σύγχρονη ιστορία του Γυναικείου Ελληνικού μπάσκετ.

Η συγκεκριμένη νίκη βέβαια δεν ήρθε στην τύχη. Ήρθε με σχέδιο και πλάνο, το οποίο εφαρμόστηκε στην εντέλεια. Η ΕΟΚ λοιπόν αποφάσισε τώρα να δείξει στον κόσμο την άλλη πλευρά αυτής της νίκης, παρουσιάζοντας το... παρασκήνιο. Όσα δηλαδή έγιναν πριν και μετά τον αγώνα!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό VIDEO, το οποίο ξεκινάει από την άφιξη της ομάδας με το πούλμαν, ακολούθως δείχνει την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου και κατόπιν πηγαίνει κατευθείαν στο τέλος του αγώνα, δείχνοντας τους πανηγυρισμούς των διεθνών, το "τιρινινι" που τραγούδησαν ενθυμούμενες το "Final Countdown" που ήταν το τραγούδι που συνόδεψε την Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ του 1987 (!) και τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Απολαύστε το απολαυστικό VIDEO:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ