ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική Παίδων παίζει την παραμονή κόντρα στην Αγγλία

Η Εθνική Παίδων παίζει την παραμονή κόντρα στην Αγγλία

Μία ακόμη ευκαιρία για να εξασφαλίσει την παραμονή στην Α' Κατηγορία έχει το μεσημέρι της Κυριακής (16/8, 14:30) η Εθνική Παίδων, η οποία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν μερικές ημέρες, με τη "γαλανόλευκη" να γνωρίζει την ήττα.

Τα ρέστα της για παραμονή στην Α' Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα παίξει αύριο το μεσημέρι (16/8, 14:30) η Εθνική ομάδα των Παίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία (σ.σ.: επικράτησε σήμερα του Ισραήλ με 77-76) στον "τελικό" της παραμονής, αφού ο ηττημένος θα γνωρίσει τον υποβιβασμό.

Η ομάδα του Νίκου Τούφα μετρά έξι σερί ήττες, μεταξύ των οποίων κι αυτή από την Αγγλία στη β' φάση της διοργάνωσης ( 50-60 ). Το αρνητικό σερί σταμάτησε σήμερα (15/8) με τη νίκη στα χαρτιά επί της Ρωσίας. Κι αυτό γιατί, ως γνωστόν, η ρωσική αποστολή αποκλείστηκε από τη διοργάνωση, κατόπιν απόφασης της FIBA.

Έτσι, η Ελλάδα θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να πετύχει τον στόχο της. Μείζονος σημασίας βέβαια είναι η παρουσία του Δημήτρη Μωραΐτη. Ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων τραυματίστηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με την Ιταλία ( 45-62 ), με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για επιπόλαιο τραυματισμό στον αστράγαλο. Πλην όμως κάθε άλλο παρά βέβαιη είναι η παρουσία του 16χρονου γκαρντ στο παιχνίδι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ