ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική Νέων Ανδρών νίκησε την Εθνική Εφήβων

Η Εθνική Νέων Ανδρών νίκησε την Εθνική Εφήβων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε άνετα αυτής των Εφήβων (68-41) σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Χαλκίδα, τρεις ημέρες πριν την έναρξη του Πανευρωπαϊκού Β' Κατηγορίας στη Χαλκίδα.

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το φιλικό της Εθνικής Νέων Ανδρών με την Εθνική Εφήβων, που διεξήχθη στο κλειστό της Χαλκίδας. Οι "μεγάλοι" επιβλήθηκαν άνετα των "μικρών" (68-41), στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι τους πριν το Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στην πόλη της Εύβοιας.

Παρά τις απουσίες των Μιχάλη Λούντζη, Νίκου Δίπλαρου, Θανάση Ντουζίδη και Κώστα Αντετοκούνμπο, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε επιθετικό πλουραλισμό, με τους Βασίλη Τολιόπουλο (15π.), Δημήτρη Σταμάτη (12π.) και Θωμά Κώττα (10π.) να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων. Από την πλευρά της Εθνικής Εφήβων ξεχώρισε ο Βασίλης Χρηστίδης, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους.

Μετά το τέλος του τελευταίου φιλικού της Εθνικής Νέων Ανδρών, τρεις ημέρες πριν την έναρξη του Πανευρωπαϊκού, ο Βασίλης Τολιόπουλος σχολίασε πως " θέλουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια να γινόμαστε καλύτεροι. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε αρκετά καλό πρόσωπο, αλλά στο δεύτερο χαλαρώσαμε. Ίσως και εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς. Είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να επαναλάβουμε, γιατί απέναντι σε καλές ομάδες στο Ευρωπαϊκό μπορεί να μας στοιχίσει. Σίγουρα ήταν διαφορετικό το συγκεκριμένο φιλικό, γιατί βλέπαμε αρκετά γνώριμα πρόσωπα απέναντί μας, αλλά έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε το ίδιο".

Ο 20χρονος γκαρντ δήλωσε σίγουρος πως " θα είμαστε έτοιμοι για το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος", για να προσθέσει: " Θα πρέπει να βελτιώσουμε λίγο την άμυνα, κάτι στην επίθεση και να βρούμε τους αυτοματισμούς μας. Αλλά είμαστε σχεδόν έτοιμοι για να δώσουμε τον πρώτο επίσημο φιλικό αγώνα την Παρασκευή".

Τέλος, ανέφερε: " Σίγουρα περιμένουμε τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε κι εμείς, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να γεμίσει το γήπεδο. Και στο Ηράκλειο πέρυσι δεν ήταν γεμάτο από την αρχή, αλλά αν εμείς παίξουμε καλά, πιστεύω πως θα γεμίσει"!

Διαιτητές: Παντελίδης - Κοτσίμπος - Ντάνος.

Τα δεκάλεπτα: 25-4, 48-18, 58-28, 68-41.

Εθνική Νέων Ανδρών (Παπαθεοδώρου): Τολιόπουλος 15, Σταματογιάννης, Κόνιαρης 9, Μουράτος 4, Τσαλμπούρης 7, Φλιώνης, Σκουλίδας 2, Μιλεντίγιεβιτς 3, Μπιλλής, Σταμάτης 12, Κώττας 10, Χαραλαμπόπουλος 4

Εθνική Εφήβων (Ελευθεριάδης): Καλαϊτζάκης 6, Μπολάτογλου, Γοργόνης 5, Μαχαιριανάκης, Δομπρογιάννης 3, Κούτρας 2, Παπαδάκης Στ., Παπαδάκης Κ. 2, Κουρέπης, Αγραβάνης 2, Χρηστίδης 16, Λιούνης 2, Τάτταρης 3.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ