ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική Νεανίδων αντιμετώπισε την Νέων γυναικών

Η Εθνική Νεανίδων αντιμετώπισε την Νέων γυναικών

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική Νεανίδων και την αντίστοιχη της Νέων γυναικών περιελάμβανε το σημερινό... μενού. Οι κόουτς Καφαντάρη και Γερεουδάκης μίλησαν για τα συμπεράσμα τους

Ένα "οικογενειακό" φιλικό περιελάβανε η σημερινή (28/6) προπόνηση για τις Εθνικές Νέων Γυναικών και Νεανίδων. Οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την συμμετοχή τους στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τέθηκαν αντιμέτωπες στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ.

Οι προπονητές Ελένη Καφαντάρη και Γιάννης Γερουδάκης έκαναν τις δοκιμές τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τις ομάδες τους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην οποία δεν κρατήθηκε σκορ, η προπονήτρια της Εθνικής Νέων Γυναικών Ελένη Καφαντάρη, που έχει πλέον στη διάθεσή της από την Κυριακή και τη Μαριέλλα Φασούλα, σχολίασε. " Η προετοιμασία πάει καλά και αρχίζουμε και δένουμε σαν ομάδα. Έγινε και η τελευταία προσθήκη στην ομάδα με τη Μαριέλλα Φασούλα. Βρίσκουμε νομίζω τα πατήματα μας μέσα στο γήπεδο. Έχουμε κάποια προβλήματα τα οποία πιστεύω μέσα από την σκληρή δουλειά θα τα διορθώσουμε. Είναι κουρασμένα τα κορίτσια, αλλά είναι ευχάριστο που υπάρχει όρεξη και διάθεση, αν και ακόμα θέλουμε δουλειά στη χημεία".

Από την πλευρά του ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Γιάννης Γερεουδάκης ανέφερε: " Είμαι ικανοποιημένος από το κομμάτι της διάθεσης των κοριτσιών. Έχουμε κάνει ουσιαστικά έξι προπονήσεις. Οι συνεργασίες και κάποια κενά που είχαμε στην άμυνα στο θέμα της αλληλοκάλυψης πιστεύω ότι με τον καιρό θα διορθωθούν. Έχουμε κάποιο ταλέντο στην επίθεση, η άμυνα όμως μας ενδιαφέρει πιο πολύ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ