ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική αναχώρησε για την Πόλη για το φιλικό με την Τουρκία

Η Εθνική αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη, καθώς την Κυριακή (26/6, 14:00) θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά σε φιλικό παιχνίδι την Τουρκία. Σκουρτόπουλος: "Θέλουμε καλύτερες συνεργασίες".

Η Εθνική Ανδρών αναχώρησε με προορισμό την Κωνσταντινούπολη για το το δεύτερο φιλικό με την Τουρκία . Το δεύτερο -και προτελευταίο- τεστ στο δρόμο για το Προολυμπιακό Τουρνουά στο Τορίνο (4-9/7). Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Κυριακή (26/6) στις 14.00 (ΕΡΤ) στο γήπεδο «Αμπντί Ιπεκτσί».

Στην αποστολή βρίσκονται και οι 13 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Κατσικάρης (Γιάννης Αθηναίου, Γιάννης Μπουρούσης, Νικ Καλάθης, Βασίλης Καββαδάς, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Αγραβάνης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Μπόγρης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Κουφός, Θανάσης Αντετοκούνμπο). Η ομάδα έκανε μία τελευταία προπόνηση το πρωί στο ΟΑΚΑ, επέστρεψε στο ξενοδοχείο, από όπου το απόγευμα αναχώρησε για το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, βοηθός του ομοσπονδιακού προπονητή, Φώτη Κατσικάρη, τόνισε λίγο πριν την αναχώρηση: «Στο πρώτο φιλικό με την Τουρκία η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και διάθεση τρομερή στην άμυνα και έψαξε να βρει το εύκολο καλάθι στην επίθεση μέσω του τρανζίσιον, του αιφνιδιασμού. Αυτά ήταν τα στοιχεία που ζητούσαμε από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η ομάδα να δουλεύει. Σε ότι αφορά τη συνέχεια, στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να δούμε καλύτερες συνεργασίες και πιο σωστές πλέον, δουλεύοντας μέρα με τη μέρα και στο σετ παιχνίδι. Θα πρέπει να βρούμε τους ρόλους ακριβώς, τα σημεία που πρέπει να χτυπήσουμε και τα σημεία που πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Η Εθνική Ομάδα έχει προγραμματισμένη προπόνηση τη Δευτέρα (27/6) στην Κωνσταντινούπολη, από όπου θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Σερβία (28/6) στο τρίτο και τελευταίο φιλικό αυτής της μίνι προετοιμασίας, με τον Στράτο Περπέρογλου να ενσωματώνεται στην αποστολή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ