ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΕΟΚ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χαλκιδέων

Η ΕΟΚ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χαλκιδέων

Το Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών της Χαλκίδας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία οργανωτικά αλλά και βάσει αποτελεσμάτων της Εθνικής ομάδας με την ΕΟΚ να ευχαριστεί με επιστολή τον Δήμαρχο της πόλης αλλά κι όσους βοήθησαν

Το ΔΣ της ΕΟΚ με επιστολή του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χαλκιδέων, Χρήστο Παγώνη, για τη σημαντική συμβολή του στην επιτυχία της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών Β’ Κατηγορίας (15-24/7).

Αναλυτικά η επιστολή της ελληνικής Ομοσπονδίας ανέφερε

" Αγαπητέ Δήμαρχε,

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θεωρεί υποχρέωσή του, να σας απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του για την καθοριστική συμβολή σας τόσο της δικής σας ως Δημάρχου Χαλκιδέωνόσο και όλων των μελών του Δημοτικού συμβουλίου αλλά και όλων των παραγόντων του με την κάθε ιδιότητά του που παρείχε τις εθελοντικές του υπηρεσίες στην επιτυχή από κάθε άποψη οργάνωση και διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών(U20) 2016.

Με το ιδιαίτερα θετικό αυτό αποτέλεσμα αποδείξαμε για μια φορά ακόμη ότι η Ελλάδα έχει τη μοναδική ικανότητα να φέρνει σε πέρας και με απόλυτη επιτυχία κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και ότι η ελληνική ζεστή και απλόχερη φιλοξενία, σε αρμονικό συνδυασμό μάλιστα με τις ανεπανάληπτες φυσικές ομορφιές του τόπου, προσφέρει τη δυνατότητα στις Εθνικές αποστολές να επωφελούνται αγωνιζόμενες στις προσφορότερες γι΄ αυτές συνθήκες.

Αυτές τις αρετές και αυτή τη μοναδική εικόνα της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας είναι βέβαιο ότι οι συμμετέχουσες ξένες εθνικές αποστολές, θα μεταφέρουν στην πατρίδα τους.

Επισημαίνουμε ακόμη ως ιδιαίτερα θετικό το ενδιαφέρον του κόσμου της Χαλκίδας που αγκάλιασε με θέρμη τη διοργάνωση και την Εθνική μας Ομάδα γεμίζοντας καθημερινά το Γυμναστήριο των αγώνων, συμβάλλοντας καθοριστικά στην κατάκτηση από αυτήν του χάλκινου μεταλλίου και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία, παρέχοντας έτσι σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό μια ανεπανάληπτη ζωντανή εικόνα των αγώνων, αλλά και του ίδιου του αθλήματος και φυσικά της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας.

Θέλουμε ακόμη να σας εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας για το αμέριστο ενδιαφέρον σας που επιδεικνύετε για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και αυτό μας δίνει τη βεβαιότητα ότι και στο μέλλον θα μας δοθεί η δυνατότητα μιας νέας συνεργασίας προς όφελος των κοινωνικών και αθλητικών στόχων των δύο φορέων μας".

Η ΕΟΚ ευχαρίστησε επίσης μέσω επιστολών την πρόεδρος ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, τον διευθυντή ΔΟΑΠΠΕΧ, Φώτη Γκούνη, την άμεση συνεργάτιδά του, Έφη Μαύρου και όλο το προσωπικό των γυμναστηρίων, το Σύνδεσμο Διαιτητών Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, τον Ερυθρό Σταυρό και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Χαλκίδας, την αστυνομική διεύθυνση Εύβοιας και προσωπικά τον Ταξίαρχο, Νίκο Γεωργακόπουλο, την τροχαία Χαλκίδας κα τον Διοικητή της, Κώστα Κουκουβίνο, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου, Παναγιώτη Τζαφέρο και την ομάδα διάσωσης Χαλκίδας. Και φυσικά τον κόσμο, που γέμισε το γήπεδο "Τάσος Καμπούρης" και ήταν δίπλα στην ομάδα από τους φιλικούς αγώνες, ως την τελευταία μέρα της διοργάνωσης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ