ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η άφιξη της Εθνικής στο Ηράκλειο

Η άφιξη της Εθνικής στο Ηράκλειο

Η Εθνική έφτασε το μεσημέρι στο Ηράκλειο, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή και την Κυριακή την Εσθονία και τη Μεγάλη Βρετανία αντίστοιχα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 (VIDEO).

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από σήμερα η Εθνική Ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξίδεψε το πρωί στην Κρήτη, εκεί όπου θα δώσει τους δύο αγώνες με την Εσθονία και τη Μεγάλη Βρετανία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή (23/2) και την Κυριακή (25/2) στα "Δύο Αοράκια".

Κατά την άφιξη της Εθνικής στο Ηράκλειο ο Γιάννης Αθηναίου έκανε δηλώσεις στο σάιτ της ΕΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι το 2/2 αποτελεί αυτοσκοπό για την Ελλάδα σε αυτούς τους αγώνες... " Με την Εσθονία δεν έχουμε ξαναπαίξει. Θα είναι μια κανούρια ομάδα για εμάς. Έτσι κι αλλιώς όμως όλα τα παιχνίδια χρειάζονται μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή. Με την Μεγάλη Βρετανία έχουμε ξαναπαίξει, ξέρουμε πάνω κάτω τι να περιμένουμε. Θα υπάρχουν και πάλι αλλαγές φυσικά, αλλά ο στόχος μας δεν αλλάζει. Θέλουμε δύο νίκες, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για δύο αγώνες εντός έδρας", τόνισε ο γκαρντ του Άρη.

" Τα πράγματα είναι καλύτερα, γιατί σίγουρα είναι κάτι πιο οικείο σε εμάς πλέον όλο αυτό. Το θέμα είναι πως υπάρχουν καινούρια παιδιά, κάποιες προσθήκες κι αυτό που θέλουμε είναι να μπουν και τα καινούρια παιδιά στο κλίμα της ομάδας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε", πρόσθεσε ο Αθηναίου, ο οποίος επισήμανε ακόμα ότι είναι σημαντικό για την Εθνική να αγωνίζεται στο Ηράκλειο. " Είναι σημαντικό αυτό που γίνεται στο Ηράκλειο. Παίρνει διοργανώσεις, αγαπάει το μπάσκετ και το είδαμε και την προηγούμενη φορά που παίξαμε εδώ. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο. Είναι σημαντικό να παίζεις για τη χώρα σου σε ένα γεμάτο γήπεδο και μπροστά σε ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ".

Όσο για το αν θα δούμε κάτι... καινούριο από την εθνική ομάδα; " Αυτό θα το αποφασίσουν οι προπονητές και εμείς θα πράξουμε αναλόγως", λέει ο Αθηναίου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ