ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκασόλ: "Μεγάλοι παίκτες οι Διαμαντίδης, Σπανούλης"

Γκασόλ: "Μεγάλοι παίκτες οι Διαμαντίδης, Σπανούλης"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βάζει τους τίτλους τέλους στην τεράστια καριέρα του αυτό το καλοκαίρι και ο Πάου Γκασόλ είπε το δικό του "αντίο" στον αρχηγό και ηγέτη του Παναθηναϊκού!

Το δικό του "αντίο" στον Δημήτρη Διαμαντίδη, με αφορμή την απόσυρση του αρχηγού και ηγέτη του Παναθηναϊκού από την ενεργό δράση, είπε ο Πάου Γκασόλ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον με την εθνική Ισπανίας.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ των Bulls και πρωταθλητής Ευρώπης με τη "φούρια ρόχα" μίλησε στην κάμερα του OTE TV στο περιθώριο του All Star Game: "Ο Διαμαντίδης πάντα ήταν ένας μεγάλος παίκτης για την Εθνική του ομάδα και στο μπάσκετ εκτός ΝΒΑ ήταν σταθερά ένας από τους καλύτερους, έδωσε πολλά στο παιχνίδι, ειδικά στη χώρα του. Αυτός, όπως και ο Σπανούλης, είναι πολύ, πολύ μεγάλοι παίκτες. Του εύχομαι τα καλύτερα για μετά το τέλος της καριέρας του. Ελπίζω να παραμείνει κοντά στο μπάσκετ και να το βοηθήσει να αναπτυχθεί κι άλλο".

Όσο για το αν θα αποσυρθεί από την εθνική Ισπανίας μετά του Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο τόνισε: "Θα δούμε. Ποτέ δεν μπορείς να πεις πότε θα ζήσεις τον τελευταίο χορό. Κάθε μέρα μπορεί να είναι ο τελευταίος σου χορός και έτσι αντιμετωπίζω το επάγγελμα και τη ζωή μου στο μεγαλύτερο μέρος τους. Επομένως… Σίγουρα θα είναι οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες και αυτό είναι κάτι που μπορώ να πω με σιγουριά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ