ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιάννης κόβει, Κώστας καρφώνει!

Γιάννης κόβει, Κώστας καρφώνει!
INTIME SPORTS

Παρακολουθήστε σε βίντεο το επιβλητικό μπλοκ του Αντετοκούνμπο στον αιφνιδιασμό, αλλά και το εντυπωσιακό alley-oop κάρφωμα του Κουφού ύστερα από την έξοχη ασίστ του Σπανούλη.

Η Εθνική μας ομάδα, στο φετινό Ευρωμπάσκετ, συνδυάζει συχνά την ουσία με το θέαμα στο παιχνίδι της. Η Ελλάδα έπαιξε εξαιρετικό, μυαλωμένο και ομαδικό μπάσκετ κόντρα στη Σλοβενία, την οποία και κέρδισε με σκορ 83-72 , κάνοντας το "4 στα 4" στις νίκες στο γκρουπ, κατακτώντας και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο της.

Οι παίκτες του κόουτς Κατσικάρη μας χάρισαν και όμορφες στιγμές στο παιχνίδι, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, φάσεις τις οποίες ξεχώρισε και η διοργανώτρια αρχή.

Απολαύστε στα παρακάτω βίντεο το επιβλητικό μπλοκ του Γιάννη Αντετοκούνμπο (με τρομερό σπριντ στα μετόπισθεν) στον Ζόραν Ντράγκιτς που προσπάθησε να σκοράρει (ανεπιτυχώς) στον αιφνιδιασμό, αλλά και την έξοχη ασίστ του Βασίλη Σπανούλη στον Κώστα Κουφό (ύστερα από πικ-εν-ρολ συνεργασία), ο οποίος τέλειωσε την φάση με εντυπωσιακό alley-oop κάρφωμα.

Σε βίντεο το μπλοκ του Αντετοκούνμπο:

Σε βίντεο η συνεργασία μεταξύ Σπανούλη και Κουφού:

Γιάννης κόβει, Κώστας καρφώνει!
INTIME SPORTS
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ