ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιάνκοβιτς ο τελευταίος

Γιάνκοβιτς ο τελευταίος

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είναι ο τελευταίος που "κόπηκε" από την Εθνική ομάδα, η οποία αναμένεται να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη αύριο (23/8) το πρωί.

Η Εθνική μας επικράτησε και στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να γίνεται ο τελευταίος που "κόβεται" από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως ανακοινώθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Οι διεθνείς μας αναμένεται να επιστρέψουν από την Τουρκία αύριο (23/8) το πρωί, ενώ το επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα στις 25 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΟΚ:

" Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει αύριο από την Τουρκία και θα συνεχίσει χωρίς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ο οποίος βοήθησε σημαντικά στην πορεία της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει λίγο πριν τις 11π.μ. αύριο και το επόμενο ραντεβού στο ΟΑΚΑ για την τελική ευθεία της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (25/8)".

Η τελική δωδεκάδα είναι: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Βασιλειάδης, Ίαν Βουγιούκας, Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Νικ Καλάθης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ