ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για το 3-0 κόντρα στο Ισραήλ η Εθνική Γυναικών

Για το 3-0 κόντρα στο Ισραήλ η Εθνική Γυναικών

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει απόψε (10/2, 19:40) το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ, με στόχο να παραμείνει αήττητη στην προκριματική φάση για το EuroBasket του 2019 (VIDEO).

Το δεύτερο "παράθυρο" για την πρόκριση στο EuroBasket γυναικών του 2019... ανοίγει σήμερα σε 16 χώρες της Ευρώπης και η Ελλάδα δίνει τη δική της μάχη στο Τελ Αβίβ απέναντι στο γηπεδούχο Ισραήλ (10/2, 19:40), μία ομάδα την οποία έχει νικήσει στις πέντε από τις προηγούμενες έξι επίσημες αναμετρήσεις τους, συμπεριλαμβανομένων και των τεσσάρων πιο πρόσφατων.

Η εθνική ομάδα μετράει μέχρι στιγμής δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και γνωρίζει πολύ καλά ότι εάν τριτώσει το καλό, τότε θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση. " Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί το Ισραήλ είναι μια ομάδα σαν εμάς, βγάζει πάθος, ενέργεια και τρέχει πολύ. Στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει το Ισραήλ, στο ένα έχασε στην παράταση από τη Μεγάλη Βρετανία και στο άλλο νίκησε την Πορτογαλία με τρεις πόντους", υπογραμμίζει η Άρτεμις Σπανού για το αποψινό ματς.

" Ξέρουμε, λοιπόν, ότι για 40 λεπτά θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα χωρίς να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας γιατί αλλιώς μπορεί να έχουμε πρόβλημα. Η ομάδα του Ισραήλ έχει μια φιλοσοφία κοντά στη δικιά μας, οπότε και γι’ αυτό θεωρώ ότι θα είναι και ένας δύσκολος αντίπαλος", συνεχίζει η διεθνής παίκτρια.

Για το 3-0 κόντρα στο Ισραήλ η Εθνική Γυναικών

Τσίκληρας: "Το 60% των επιθέσεων στην Κλαρκ"

Την αποψινή αντίπαλο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ανέλυσε στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας ο Άγγελος Τσίκληρας, μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής: "Το Ισραήλ είναι μια ομάδα που βγάζει πολύ ενέργεια ιδιαίτερα στην άμυνα και πιέζει στα τρία τέταρτα του γηπέδου για να κλέψει μπάλες. Παράλληλα διαθέτει μια παίκτρια, την Κλαρκ στην οποία στηρίζει το 60% των επιθέσεών του, αλλά και την ενέργειά του σε άμυνα και επίθεση. Εχουμε επικεντρώσει την προσπάθειά μας να σταματήσουμε τη συγκεκριμένη παίκτρια που είναι και η πρωταγωνίστρια του αντιπάλου μας.

Από εκεί και πέρα οι δικές μας παίκτριες πρέπει να μπουν συγκεντρωμένες στον αγώνα και να βγάλουν περισσότερη ενέργεια, απ΄ότι στα προηγούμενα παιχνίδια για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το Ισραήλ έδειξε στους δύο πρώτους αγώνες του ομίλου ότι είναι μια ομάδα που θα πρέπει να τη σεβαστούμε. Σε καμιά περίπτωση και ειδικά σε τέτοιες διοργανώσεις δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμιά ομάδα και καμιά παίκτρια".

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακοουθήσετε σε live streaming την αναμέτρηση:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ