ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γερεουδάκης: "Τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά"

Γερεουδάκης: "Τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά"

Ο Γιάννης Γερεουδάκης μίλησε για την άνοδο της Εθνικής Νεανίδων στην Α' Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εστιάζοντας στη σημασία της ομαδικής δουλειάς.

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε από τη Σουηδία στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Β' Κατηγορίας της Βοσνίας , αλλά αυτό ουδόλως ενόχλησε τις παίκτριες των Γιάννη Γερεουδάκη και Κώστα Παπαδόπουλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και μαζί την άνοδο στην Α' Κατηγορία, κάτι που αποτελούσε άλλωστε το ζητούμενο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γερεουδάκης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τον αγώνα με τη Σουηδία εξηγώντας πως " δεχτήκαμε τρομερή πίεση στο πρώτο δεκάλεπτο από τη Σουηδια, δεν είχαμε συγκέντρωση και η κούραση ήταν ένας σημαντικός παράγοντας. Χαρήκαμε, πάντως, πραγματικά την άνοδο στην Α’ Κατηγορία".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη γενικότερη προσπάθεια των παικτριών του τονίζοντας πως " τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά. Σε όλο το τουρνουά προσπάθησαν περισσότερο από τις δυνάμεις τους και κατάφεραν τρομερές ανατροπές και νίκες που μας έφεραν στον τελικό", πριν αναφερθεί σε έναν έναν ξεχωριστά τους συνεργάτες του: " Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Παπαδόπουλο που ήταν όλα τα βράδια στον υπολογιστή και ετοίμαζε τις ομάδες που παίζαμε όπως επίσης και την Αναστασία Κωστάκη για την υποστήριξη και τη γνώση στα παιδιά. Ακόμα ιατρικό το τιμ που τα έκανε όλα τέλεια και γρήγορα για τα κορίτσια και τέλος τον Γιάννη Αλεξόπουλο που είναι ένας τρομερός αρχηγός αποστολής και ήταν δίπλα στα παιδιά και στις ανάγκες τους".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ