ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γερεουδάκης: "Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε"

Γερεουδάκης: "Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε"

Η Εθνική Νεανίδων έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, όμως ο κόουτς Γιάννης Γερεουδάκης θέλει από τις παίκτες του να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο

Τον αρχικό της στόχο πέτυχε η Εθνική Νεανίδων και πέρασε, έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 (Β’ Κατηγορίας).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γερεουδάκης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ αναφέρθηκε στο νικηφόρο αγώνα με την Αγγλία επισημαίνοντας ότι οι παίκτριές του δεν θα πρέπει να χαλαρώσουν γιατί η συνέχεια είναι εξαιρετικά δύσκολη.

" Αρχίσαμε χαλαρά στην άμυνα και δεχτήκαμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Χωρίς λόγο χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ και δώσαμε στην Αγγλία τη δυνατότητα να σκοράρει εύκολα. Στη συνέχεια καταλάβαμε πως πρέπει να λειτουργήσουμε στην άμυνα, βάλαμε κάποια σουτ απ’ έξω και άνοιξε η διαφορά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μοιραστεί ο χρόνος συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες, καθώς πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμες και οι 12 για τους υπόλοιπους αγώνες. Τώρα έχουμε δυο μέρες ρεπό και δεν πρέπει μην χαλαρώσουν οι παίκτριες μου γιατί η συνέχεια είναι πολλή δύσκολη. Οι αντίπαλοι, πλέον, θα είναι εξαιρετικά δυνατοί" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ