ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γερεουδάκης: "Αρχικός στόχος τα προημιτελικά"

Γερεουδάκης: "Αρχικός στόχος τα προημιτελικά"
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Νεανίδων, Γιάννης Γερεουδάκης, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να επιστρέψει στην Α' Κατηγορία. Πρώτος αντίπαλος απόψε η Δανία (31/7, 21:15).

Στην εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" του Sport24 Radio 103.3 με τους Νότη Ψιλόπουλο και Αλέξανδρο Τρίγκα μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων. Ο Γιάννης Γερεουδάκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια για επιστροφή στην Α' Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την αποψινή αναμέτρηση με τη Δανία (31/7, 21:15).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με την Δανία: " Είναι πλήρης ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε συνοχή και προσπαθούμε να πιέσουμε ν' αναγκάσουμε τον αντίπαλο να κάνει λάθη. Πιστεύω μέσα από την άμυνα μας να πάρουμε την δύναμη για να νικήσουμε".

Ο στόχος της Εθνικής Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό: " Εμείς θέλουμε να εξασφαλίσουμε αρχικά την πρόκριση στους "8"και στη συνέχεια πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάμε μακριά, να προκριθούμε στα ημιτελικά ή ακόμη και στον τελικό".

Για το ρόστερ της Εθνικής: " Είναι πολλά παιδιά που δεν έχουν παίξει μεγάλα παιχνίδια, δεν έχουν εμπειρίες, όμως θεωρώ ότι αν δεν έχουν άγχος μπορούμε ν” ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης και να έχουμε καλή παρουσία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ