ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φλιώνης: "Μου είχε λείψει πολύ η Εθνική"

Φλιώνης: "Μου είχε λείψει πολύ η Εθνική"

Η Εθνική Νέων Ανδρών ετοιμάζεται για την πρόβα τζενεράλε πριν από το Πανευρωπαϊκό της Κρήτης, με τον Δημήτρη Φλιώνη να στέκεται στην προσπάθεια που γίνεται (και) αυτό το καλοκαίρι για ένα μετάλλιο.

Η προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν από την έναρξη του Πανευρωπαϊκού της Κρήτης, με τα τελευταία φιλικά να αποτελούν την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τα φιλικά που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξηγώντας πως " είναι οι τελευταίοι αγώνες προετοιμασίας αυτοί οι τρεις με Ιταλία, Ισπανία και Ισλανδία. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο ρυθμό που βρισκόμαστε, στο ρυθμό που δουλεύουμε, να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερες στροφές. Όπως ζητούμενο είναι να επανέλθουν και οι τραυματίες σε κανονικό ρυθμό. Να βάλουμε όλη τη δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό στις προπονήσεις στους αγώνες. Είναι τρία δυνατά παιχνίδια που θα μας βάλουν στο κλίμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μία εβδομάδα νωρίτερα ουσιαστικά".

Όσον αφορά στην ανάγκη που υπάρχει για στήριξη της τοπικής κοινωνίας στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, ανέφερε: " Σίγουρα θέλουμε να έρθει ο κόσμος. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο. Πιστεύω πως θα ανταποκριθεί. Από εκεί και πέρα εξαρτάται και από εμάς, από το αν και κατά πόσο θα μπορέσουμε να τους κρατήσουμε στο γήπεδο και δίπλα μας με το μπάσκετ που θα παίζουμε και την απόδοσή μας".

Πριν σταθεί στο γεγονός πως οι 97άρηδες είναι μία φουρνιά που έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη μετά τις επιτυχίες που είχε την τελευταία τετραετία: " Είναι σίγουρα πιο δύσκολο, γιατί όλοι περιμένουν πολλά από εμάς. Εμείς δεν νιώθουμε αυτή την πίεση. Όχι ακόμη τουλάχιστον. Θα δούμε το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με το παιχνίδι, γιατί απλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι διαφορετικό. Είναι τόσο γρήγορη η διαδοχή των αγώνων που δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να δεις τον επόμενο αντίπαλο και να προχωράς με το επόμενο βήμα".

Τέλος, παραδέχθηκε πως του είχε λείψει η Εθνική ομάδα, μετά την περσινή του απουσία: " Ναι! Μου είχε λείψει πάρα πολύ και είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ να βρίσκομαι εδώ. Σαν να το έχω ανάγκη. Τι μου είχε λείψει περισσότερο; Θα σας πω το συναίσθημα. Απλά να είμαι εδώ... Στην Εθνική Ομάδα. Με όλους".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ