ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλική ήττα για τις κορασίδες

Φιλική ήττα για τις κορασίδες

Η Εθνική ομάδα των Κορασίδων μπορεί να γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη φιλική ήττα (41-51) από την Πολωνία, όμως αυτή τη φορά έδειξε αρκετά βελτιωμένη βρίσκοντας αγωνιστικό ρυθμό

Η Εθνική Ομάδα των Κορασίδων γνώρισε την ήττα με 41-51 και στο τρίτο, και τελευταίο, φιλικό παιχνίδι με την Πολωνία. Το τρίτο στην σειρά ματς ήταν και το καλύτερο για τις νεαρές διεθνείς που δείχνουν να βρίσκουν αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Τάκης Μπακογεώργος, πάρα τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα φιλικά, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των αθλητριών που έχει στην διάθεση του. Άλλωστε η Πολωνέζες όπως φάνηκε στις τρεις αναμετρήσεις στην Αθήνα, διαθέτουν ένα δυνατό σχήμα και θέτουν υποψηφιότητα για ένα εισιτήριο που δίνει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 13-11, 28-22, 35-43, 41-51.

Ελλάδα (Μπακογεώργος): Χατζηβασιλείου 3, Κοτζαϊτση, Σαπαλίδου , Γασπαράτου 2, Τσαφαρά 5 (1), Πράπα 5, Κριμηλή 8 (1), Κριμητζά, Κούκη 9, Χατζηλεοντή 8, Μπούντουκα 1, Σιδέρη, Κόκκαλη, Αναστασοπούλου.

Πολωνία (Μάλιε): Χιπ, Βοστάλα 3, Τζίνκα, Κουλίνσκα 1, Μακουράτ 14 (3), Ιβανιούκ, Ποπιότ 8, Μπάνατσακ 4, Βιντκντβσκά 2, Ζιεμμπόρσκα 13, Τρέζσκιακ 2, Λετστσίνκα 4.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ