ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλικά με Σερβία και Τουρκία πριν το προ-ολυμπιακό για την Εθνική ομάδα

Φιλικά με Σερβία και Τουρκία πριν το προ-ολυμπιακό για την Εθνική ομάδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρία φιλικά παιχνίδια θα δώσει η Εθνική ομάδα πριν διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η Σερβία και η Τουρκία θα είναι οι αντίπαλοι της "γαλανόλευκης" στα μοναδικά φιλικά τεστ, πριν το προ-ολυμπιακό τουρνουά της Ιταλίας.

Με δεδομένο ότι ο χρόνος θα είναι... αντίπαλος, η Εθνική ομάδα θα επιδιώξει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να "δέσει" και να είναι έτοιμη για το προ-ολυμπιακό τουρνουά της Ιταλίας. Ο Φώτης Κατσικάρης ευελπιστεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, την ώρα που η "γαλανόλευκη" θα δώσει τρία πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια σε διάστημα πέντε ημερών, πριν ξεκινήσει το προ-ολυμπιακό.

Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία (στις 23/6 και τις 26/6) και τη Σερβία (στις 28/6), πριν μεταβεί στο Τορίνο όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Θυμίζουμε πως το προ-ολυμπιακό τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 9 Ιουλίου στην ιταλική πόλη, με τον νικητή να προκρίνεται στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του κόσμου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ