ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έτοιμη για την πρώτη "μάχη" η Εθνική Ανδρών

Έτοιμη για την πρώτη "μάχη" η Εθνική Ανδρών

Η Εθνική Ανδρών προπονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/11) στο Λέστερ, ούσα απόλυτα έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι των "παραθύρων" με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία (24/11, 21:30).

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/11) η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει του πρώτου αγώνα των "παραθύρων" με τη Μεγάλη Βρετανία (24/11, 21:30). Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πάτησε το πόδι της στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει την πρώτη της αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Θυμίζουμε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπολογίζει για την πρεμιέρα τους: Γιάννη Μπουρούση (σέντερ), Παναγιώτη Βασιλόπουλο (φόργουορντ), Δημήτρη Μαυροειδή (σέντερ), Γιάννη Αθηναίου (γκαρντ), Χάρη Γιαννόπουλο (γκαρντ/φόργουορντ), Δημήτρη Κατσίβελη (γκαρντ), Ντίνο Μήτογλου (φόργουορντ), Γιαννούλη Λαρεντζάκη (γκαρντ), Αντώνη Κόνιαρη (γκαρντ), Νίκο Γκίκα (γκαρντ), Χρήστο Σαλούστρο (φόργουορντ), Ντούσαν Σάκοτα (φόργουορντ) και Βαγγέλη Μαργαρίτη (φόργουορντ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ