ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ανδρών: Πώς ήσουν και πώς έγινες

ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÉÔÁËÉÁ - ÅËËÁÄÁ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / ITALY - GREECE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÉÔÁËÉÁ - ÅËËÁÄÁ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / ITALY - GREECE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε πώς ήταν οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών πριν από μερικά χρόνια, με το εθνόσημο στο στήθος. Ποιοι άλλαξαν περισσότερο στο πέρασμα των χρόνων, αλλά κι αυτοί που έμειναν ίδιοι και απαράλλακτοι.

Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για το Eurobasket 2017, με τον Κώστα Μίσσα και τους παίκτες του να παλεύουν για την επιστροφή στα μετάλλια -μετά από το 2009. Για κάποιους εκ των δώδεκα παικτών, αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση της καριέρας τους με το εθνόσημο, για άλλους (βλ. Γιάννης Μπουρούσης) η τελευταία. Όπως και να έχει, στα παρκέ της Φινλανδίας και της Τουρκίας (ελπίζουμε), η "γαλανόλευκη" θα παλέψει για το κάτι παραπάνω.

Επί τη ευκαιρία, το Sport24.gr σάς βοηθάει να φρεσκάρετε την μνήμη σας για τους δώδεκα παίκτες που βρίσκονται φέτος στην Εθνική Ανδρών. Δείτε πώς ήταν πριν από μερικά χρόνια, οι διεθνείς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ